Legfrissebb hírek

Kiváló értékelések az Apollo Alnac 4G All Season gumiabroncs számára

3.3/5 - (94 votes)

Apollo gumi teszt

„Jó teljesítmény havas úton, kitűnő kanyarodási jellemzők száraz úton, nagyon alacsony gördülési ellenállás mellett”

Az Apollo Alnac 4G All Season gumiabroncs kiemelkedő eredményeket ért el a német Auto Bild Allrad magazin által lefolytatott négy évszakos gumiabroncsteszten, amivel vezető helyet vívott ki a prémium kategóriában. Az Apollo Alnac 4G négy évszakos gumiabroncs kiemelkedő teljesítményt nyújt, és a tesztben részt vevő összes termék közül a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezik.

Dr Seshu Bhagavathula, az Apollo Tyres Ltd műszaki igazgatója a teszt eredményeivel kapcsolatban elmondta: „A négy évszakos gumiabroncsok piaca növekszik Európában, ahogy egyre többen döntenek egész évben egyetlen gumiabroncs használata mellett. A négy évszakos technológia terén szerzett 20 éves tapasztalatát felhasználva, az Apollo Tyres hollandiai globális K+F központjának csapata olyan díjnyertes termékekkel állt elő, mint például az Apollo Alnac 4G All Season gumiabroncs.

Az Apollo Alnac 4G All Season gumiabroncsot az Auto Bild csapata havas, valamint nedves és száraz útviszonyok mellett is tesztelte. A teszt során használt 215/65 R16 méretű gumiabroncs egy kompakt SUV-re volt felszerelve. A szerkesztők ítélete: „Jó teljesítmény havas úton, kitűnő kanyarodási jellemzők száraz úton, nagyon alacsony gördülési ellenállás mellett”. Ezek a kiemelkedő értékelések azt jelzik, hogy az Apollo Alnac 4G All Season gumiabroncs egész évben optimális biztonságot nyújt.

Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás
Az Apollo Alnac 4G All Season mintázata aszimmetrikus, így megjelenése is a nyári és a téli gumiabroncsok keveréke. A gumiabroncs egyes részei saját speciális funkcióval rendelkeznek, együttesen pedig minden évszakban garantálják a biztonságos vezetést. A gumiabroncs kis tömege és alacsony gördülési ellenállása csökkenti az üzemanyag-felhasználást, és ezáltal a CO2-kibocsátást. Az Apollo Alnac 4G All Season 15-17 hüvelykes méretben kapható. Fel van tüntetve rajta a „három hegycsúcs és hópehely” szimbólum, valamint a szabványos M&S kódok, így megfelel az olyan országok követelményeinek, ahol a téli gumiabroncsok használata kötelező.

A forgalmazót itt találja >>>

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy + tíz =