Az Apollo Vredestein gumigyár nyerte az AutoVision fesztivál neves OttoCar díját!

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A Vredestein gumi márka két termékbevezető filmjét jutalmazták a sokak által áhított ezüst OttoCar trófeával a Frankfurtban tartott AutoVision díjátadó ceremónián.

A Snowtrac és Quatrac 5 gumiabroncsokról készült filmek nyerték el a rendezvény ezüst elismerését
A Snowtrac és Quatrac 5 gumiabroncsokról készült filmek nyerték el a rendezvény ezüst elismerését

Az AutoVision nemzetközi fesztivál az autóiparhoz kötődő filmes és multimédiás produkciók szemléje – itt vehette át a díjat a Vredestein a szeptember 17-én megrendezett Nemzetközi Autókiállítás keretében.

A kétévente megtartott fesztivál független nemzetközi szakértőkből álló zsűrije a legjobb reklámokat, TV-műsorokat, információs és termékbemutató filmeket, valamint interaktív és multimédiás produkciókat díjazza. Az Apollo Vredestein két nyertes filmjét a vállalat Quatrac 5 négy évszakos gumiabroncsai és a Snowtrac 5 téli gumiabroncsok nemzetközi piacra bocsátásának alkalmából forgatták le. A filmeket kiállításokon, az interneten és üzletekben való bemutatásra hozták létre, és ebben a minőségben már komoly sikereket értek el.

„Boldogok vagyunk, hogy megnyertük a tekintélyes OttoCar díjat”

– fogalmaz Marco Paracciani, az Apollo Tyres Ltd. marketingigazgatója.

„Amikor a Vredestein új terméket dob a piacra, igyekszünk olyan módon bemutatni, mely hűen tükrözi a Vredestein gumiabroncsok kiemelkedő teljesítményét és egyedi esztétikáját. A Quatrac 5 és Snowtrac 5 filmje hosszú hónapok kemény munkája és kreatív tervezése eredményeként jött létre. Büszkék vagyunk rá, hogy ezt a szakma is elismeréssel jutalmazza.”

A filmeket a Sounds Like Film és az Artin Advertising készítette, a lenyűgöző kameramunkát tartalmazó felvételeket Németországban, Ausztriában és Hollandiában rögzítették. A készítők egy drónra szerelt kamera segítségével készítettek légi felvételeket az Alpokról és más helyekről, míg a víz alatti képeket a München szívében fekvő Mandarin Oriental luxushotel medencéjében vették fel.

A zene két vezető filmzeneszerző nevéhez fűződik: a holland Nando Eweg és a svéd Peter Kvint. Az általuk megálmodott dallamok tökéletesen kiegészítik a fantasztikus képeket. Az Apollo Vredestein a fotós kiválasztásakor is igen gondosan járt el. A részleteket, luxust, eleganciát és kifinomult ízlést megörökítő fényképsorozatot a nemzetközi elismertségnek örvendő Gaby Fling készítette. Gabyt sokan ismerik kiemelkedő munkásságáról. Korábban olyan megbízóknak dolgozott, mint a Ralph Lauren, a Tommy Hilfiger és az Elle magazin.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 2 =