Legfrissebb hírek

Bővül a Vredestein Quatrac család

Rate this post

A vállalat több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a négy évszakos gumiabroncsok gyártása terén

A négy évszakos gumiabroncsok egyre népszerűbbek Európában, ahol az Apollo Vredestein folytatja piaci pozíciójának konszolidálását, és ennek jegyében a Vredestein Quatrac 5 termékcsaládját egy Y sebességindexű, valamint egy speciálisan SUV gépkocsik számára készült változattal egészíti ki. A vállalat már eddig is figyelemre méltó eredményeket ért el a szegmensben, hiszen első négy évszakos Quatrac abroncsait 1993-ban mutatta be, a jelenlegi Vredestein Quatrac 5 termékcsalád pedig 2014-ben debütált.

A Vredestein Quatrac nemcsak azokban az országokban a vásárlók kedvence, ahol kötelező a téli gumi, hanem az enyhébb téli időjárású országokban – például az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Franciaországban – is népszerű a kiemelkedő besorolású és biztonságos gumiabroncsokat kereső autósok körében.

A vezetőknek többé nem kell szezononként gumit cserélniük, és a gumik oldalán található „három hegycsúcs és hópehely” szimbólumnak köszönhetően a Vredestein Quatrac gumiabroncsok a téli gumikra vonatkozó előírásoknak is megfelelnek. A termékcsalád jelenleg a Quatrac öt, 13-19 hüvelykes méretben, valamint T és Y közötti sebességindexszel elérhető változatából áll.

vredestein Quatrac 5 gumi - test winner

Tapadás minden évszakban

A Vredestein Quatrac a kezdetektől fogva olyan négy évszakos gumiabroncs, amelyben az Apollo Vredestein téli és nyári gumiabroncsokkal szerzett tapasztalatainak legjava egyesül. E gumiabroncsok fejlesztésének elsődleges szempontja a minden útburkolaton és minden hőmérsékleten, időjárástól függetlenül nyújtott optimális teljesítmény. A fejlesztések eredménye egy egyedi megjelenésű, a téli és a nyári gumik jellemzőit ötvöző gumiabroncs. A gumiabroncsok tökéletesek a városi utakra, és a Vredestein Quatrac termékek kiválóan alkalmasak a kompakt és közepes autókon, SUV-ken és furgonokon történő használatra. A négy évszakos gumik különösen az utóbbi kategória esetén fontosak, ahol a gumicsere mellőzésével értékes idő takarítható meg.

A termékcsalád legújabb tagja, a Vredestein Quatrac 5, a négy évszakos gumik terén szerzett évtizedes tapasztalatokat egyesíti magában. A speciális gumikeverék, valamint a mintázat egyedi téli és nyári oldala optimális tapadást és biztonságot biztosít, továbbá garantálja, hogy a Vredestein Quatrac 5 zöld címkét kapjon a nedves utakon mérhető gördülési ellenállásra, féktávolságra és az alacsony zajszintre is.

A Vredestein vezető szerepe

A Vredestein Quatrac tökéletes választás azoknak, akik viszonylag kisebb távolságokat autóznak túlnyomóan városi környezetben, és nem szeretnének évente kétszer gumi t cseréltetni. Ideális azoknak a nagy flottákat üzemeltető vállalatoknak és lízingcégeknek is, amelyek a vezetési kényelem feláldozása nélkül szeretnék csökkenteni működési költségeiket. A Quatrac 5 Y sebességindexű (akár 300 km/h sebességnél is használható), valamint kifejezetten SUV-k számára készült változatával a Vredestein tovább erősítette vezető pozícióját a négy évszakos gumi szegmensében.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + 4 =