FERRARIVAL ERŐSÍT A BRIDGESTONE

5/5 - (1 vote)

ÚJ ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓ AZ EMEA RÉGIÓ ÉLÉN – Az új vezető egyúttal a Bridgestone Europe NV/SA igazgatótanácsának és végrehajtó bizottságának is tagja lesz.

A világ legnagyobb gumitermék és gumiabroncs vállalata, bejelentette, hogy Paolo Ferrari-t nevezi ki a társaság Európa, Közel-Kelet és Afrika (EMEA) régiójának elnök-vezérigazgatójává, zaventemi (Belgium) székhellyel.

Az olasz Paolo Ferrari jelentős nemzetközi vezetői tapasztalattal érkezik a vállalathoz
Az olasz Paolo Ferrari jelentős nemzetközi vezetői tapasztalattal érkezik a vállalathoz

Az EMEA vezérigazgatói posztját korábban betöltő Franco Annunziato 2016. januártól a vállalat Kína és Ázsiai Csendes-óceán régiójának elnök-vezérigazgatói tisztségét tölti be.

Az olasz Paolo Ferrari jelentős nemzetközi vezetői tapasztalattal érkezik, hiszen korábban ugyanis Észak-Amerikában, Európában és Latin-Amerikában töltött be számos felső vezetői posztot. Mostani kinevezéséig a Pirelli LATAM divíziójának vezérigazgatója. Ezt megelőzően a vállalat Észak-Amerikai régiójának elnök-vezérigazgatója volt, azelőtt pedig a Telecom Italia Csoportnál töltött be igazgatói posztokat, különböző üzleti egységeknél Olaszországban, Németországban és az Egyesült Királyságban. Karrierje kezdetén Paolo Ferrari befektetési bankárként is dolgozott a Credit Suisse First Boston-nál, Londonban.

„Nagyon örülünk, hogy Paolo csatlakozik a csapatához. Rátermett, komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkező vezető, aki a Bridgestone alapértékeinek tiszteletben tartása mellett erősíti majd társaságunknál az innovációt, teljesítményt és elkötelezettséget. Karrierje során már bizonyította, hogy iparágtól és földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül képes elősegíteni az általa vezetett társaság nyereséges növekedését, valamint javítani munkavállalóinak szakértelmét és képességeit”

– mondta Eduardo Minardi, a Bridgestone EMEA jelenlegi megbízott elnök-vezérigazgatója.

Paolo Ferrari hosszú időn keresztül élt és dolgozott külföldön, különösen az Egyesült Államokban. Az Università Bocconi egyetemen szerzett közgazdász alapdiplomát. A New York Egyetemen működő Stern School of Business-en szerezte meg az MBA fokozatot. Paolo Ferrari 2016. szeptember 19-én csatlakozik hivatalosan a Bridgestone-hoz.

A Bridgestone EMEA-ról (Európa, Közel-Kelet, Afrika)

A brüsszeli központú Bridgestone EMEA (BSEU) a tokiói központú vállalat, a világ első számú gumitermék és gumiabroncs vállalatának kulcsfontosságú regionális leányvállalata. Az EMEA egy kutató-fejlesztő központot és 12 gyárat működtet. Több mint 34 országban tart fenn irodát, valamint több mint 18.200 alkalmazottal rendelkezik. Az EMEA kiváló abroncsait Európában, Törökországban, a Közel-Keleten, valamint globálisan is értékesítik. A Csoport 2008-ban nyitotta meg teljesen automatizált magyarországi gyárát Tatabányán. A Bridgestone Magyarország Kft. 1994-ben alakult és jelenleg több mint 20 főt foglalkoztat.

További információk:
a www.bridgestone.hu weboldalon,
illetve Facebook és Twitter oldalainkon találhatók.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − tíz =