Új értékesítési vezető az Apollo Vredestein nél

Rate this post

A szakember 2016. július 1-től tölti be a pozíciót az abroncsgyártó vállalatnál. Elődje, Jaap van Wessum új kihívások felé fordul, miután több mint 20 évet dolgozott különböző pozíciókban az Apollo Vredesteinnél.

Több mint két évtizedes autóipari tapasztalattal rendelkezik az Apollo Vredestein új értékesítési vezetője, Matthias Urban.
Több mint két évtizedes autóipari tapasztalattal rendelkezik az Apollo Vredestein új értékesítési vezetője, Matthias Urban.

Matthias Urban korábban többféle igazgatói posztot töltött be a Goodyear Dunlopnál, ahol a közel-keleti és afrikai régióért volt felelős. Huszonkét éve dolgozik az autóiparban, főként a marketinghez és az értékesítéshez kapcsolódó területeken, illetve vezetői posztokon.

„Nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan dinamikusan fejlődő, a vásárlók érdekeit szem előtt tartóvállalat munkáját segíthetem a jövőben, mint az Apollo Vredestein. Egyben egy kitűnő menedzseri csapathoz csatlakozom”

-mondta Matthias Urban.

Matthias Urban elődje, Jaap van Wessum karrierjét több mint 20 évvel ezelőtt az Apollo Vredesteinnél indította útjára. Kezdetben az export részlegen volt gyakornok, majd marketing, illetve értékesítési pozíciókban próbálhatta ki magát. Az elmúlt 6 évben ő volt az értékesítésért felelős vezető, és az év végéig még a vállalatnál marad, hogy így segítse az átmenetet.

Mathias Heimann, az Apollo Tyres európai és amerikai régiójának elnöke hozzátette:

„Az Apollo Vredestein nagy örömmel fogadta Matthias Urban érkezését a vállalathoz. Biztosak vagyunk abban, hogy az abroncsgyártás területén szerzett széleskörű tapasztalatai új lendületet adnak európai terjeszkedési szándékainknak.”


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 + tizenegy =