A Goodyear FOS rendszert használójárművek száma 350 ezerhez közelít

Rate this post

A Goodyear FleetOnlineSolutions internet alapú abroncsmenedzsment rendszeren keresztül szervizelt haszongépjárművek száma hamarosan eléri a 350 000-es határt

A Goodyear FleetOnlineSolutions internet alapú abroncsmenedzsment rendszeren keresztül szervizelt haszongépjárművek száma hamarosan eléri a 350 000-es határt.

• A siker bizonyítéka: három év alatt 75%-os növekedés a járművek számában
• 2015-ben átlagosan 121 percre sem volt szükség ahhoz, hogy az abroncsjavítást követően az érintett jármű ismét forgalomba állhasson

Ez 75%-os növekedést jelent csupán három év leforgása alatt, melynek révén a Goodyear egy új mérföldkőhöz közelít. E figyelemre méltó növekedés a bizonyítéka annak, hogy milyen értéket képvisel a FleetOnlineSolutions rendszer az európai flottaüzemeltetők számára. A Goodyear prémium termékeivel és a páneurópai TruckForce szolgáltatási hálózattal kiegészülve a FleetOnlineSolutions rendszer a kevesebb papírmunkának és a minimalizált adminisztrációs terheknek köszönhetően csökkenti a járművek teljes üzembentartási költségét.

„A FleetOnlineSolutions népszerűsége fokozódik az európai flottaüzemeltetők körében, akik közül egyre többen fedezik fel ennek az átfogó programnak a fontosságát és értékét. Ez második pillérként jelenik meg struktúránkban. A prémium tehergépkocsi-abroncsok az üzemanyag-hatékonyságuknak és a magas futásteljesítményüknek köszönhetően költségcsökkentést eredményeznek, miközben a FleetOnlineSolutions rendszer a páneurópai TruckForce szervizhálózattal együtt gyors, költséghatékony és minőségi szolgáltatást biztosít”

– mondta WaldekJarosz, a Goodyear európai, közel-keleti és afrikai régiójának flottamegoldásokért és tehergépkocsi-abroncsokért felelős igazgatója.

„A többek között a FleetOnlineSolutions rendszert is magába foglaló FleetFirst szolgáltatásaink és megoldásaink egy komplett csomagot biztosítanak a haszongépjármű üzemeltetőknek, nem csupán a költségeiket csökkentve, de lelki nyugalmat is biztosítva számukra, és az adminisztrációs terheiket is enyhítve, melyeken keresztül csökkennek az átfogó üzemeltetési költségeik, és jövedelmezőbbé válik a vállalkozásuk.”

A flottaüzemeltetők számára a FleetOnlineSolutions által nyújtott előnyök között sorolható fel az adminisztratív terhek és a papírmunka csökkenése. A központosított számlakibocsátás, valamint az egykapus ügyintézés a tehergépkocsi-abroncsokkal és a számlákkal kapcsolatos ügyek lebonyolítása során. Az árazási feltételek és az abroncscseréhez kapcsolódó fizetési garancia szintén részét képezheti az előnyökből álló csomagnak.

A FleetOnlineSolutions rendszer hatékonysága abban is megnyilvánul, hogy a Goodyear európai TruckForce hálózata milyen gyorsan és eredményesen képes elvégezni az országúti segélyszolgálati munkát. 2015-ben átlagosan 121 percre sem volt szükség ahhoz, hogy az abroncsjavítást követően az érintett jármű ismét forgalomba állhasson. Ez a segélyhívás, illetve a szervizelési munka befejezése között eltelt átlagos időt jelentette. E szolgáltatás gyors biztosításához olyan fejlesztések is hozzájárulnak, mint az e-Job és a FleetOnlineSolutions Mobile. Ezeknek az alkalmazásával a szerviztechnikus egy kézi eszközt használva adatokat tud fogadni. Az adatok és a szükséges helyzetjelentések továbbítását is el tudja végezni.

A Goodyear filozófiája részeként prémium termékekkel, célzott szolgáltatásokkal és innovatív megoldásokkal támogatja flottaüzemeltető ügyfeleit, hogy jövedelmezőbbé tehessék vállalkozásukat.

A Goodyear tehergépkocsi-abroncsai – különösképpen a FUELMAX és a KMAX termékcsalád – az alacsony gördülő ellenállásuknak és a jelentős futásteljesítményüknek köszönhetően mérsékelt szinten tartják az üzemeltetési költségeket.

A FleetOnlineSolutions az ügyfél és a szolgáltató számára egyaránt hozzáférést biztosít a flottához kapcsolódó információkhoz. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél valós időben követheti nyomon a járművei abroncsain végzett munkákat. Biztos lehet benne, hogy jelentősen kevesebb adminisztratív munka mellett, minden feladatot az elvárt követelmények és költségek mellett végeznek el.

A 28 európai országban, stratégiai helyszíneken működő 2 000 TruckForce szolgáltató a helyi nyelven, valós időben férhet hozzá a flották és a járművek részletes adataihoz, hogy a szükséges munkákat gyorsan, és pontosan, az ügyfél által elvártaknak megfelelően lehessen elvégezni.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − három =