Bejelentésre készül a Vredestein

Rate this post

vredestein-gumi-traxion85_2-165A holland abroncsgyártó vállalat, az Apollo Vredestein a közelgő EIMA szakkiállításon Bolognában mutatja be a Vredestein Traxion85 abroncscsalád kilenc új méretű abroncsát.

A nemzetközi mezőgazdasági és kertészeti munkagép-kiállítás november 9-től 13-ig tart. Ez ideális platform egy olyan vezető abroncsgyártó vállalatnak, mint az Apollo Vredestein arra, hogy bemutassa folyamatos innovációra való törekvését a gazdálkodóknak.

A Traxion termékcsaládok koncepciójának megfelelő jellegzetes, hajlított bordák révén a Traxion85 a tapadást és a kényelmet hosszú élettartammal ötvözi. Mindegyik méret sebességjele A8/B (50 km/h). A Traxion85 termékcsalád hét, 30 és 50 hüvelyk közötti mérettel, illetve két standard mérettel bővül. Ezzel teljessé válik a termékcsalád, kielégítve az egyre nagyobb igényt ezekre a népszerű, univerzális szegmensbe tartozó Vredestein abroncsokra.

Az új hátsó méretek, a 480/80 R 42, a 480/80 R 46, az 520/85 R 46 és a 480/80 R 50 rendkívül népszerűek Észak-Amerikában és Ausztráliában, ahol sorközművelő, illetve univerzális traktorabroncsként is használják őket. Ezeket a méreteket gyakran iker- vagy akár tripla abroncsként szerelik fel a hozzájuk tartozó első abroncsokkal a sok lóerős traktorokra.

Az új méretek kielégítik a növekvő európai igényt is, például a nagy permetezőgépekhez tartozó szélesebb abroncsokra, amelyeket a csökkentett talajtaposásos gazdálkodásban használnak. Népszerűbbek, mint a keskeny sorközművelő abroncsok, köszönhetően nagy futófelületüknek, amelyet a nagyobb szélesség és a nagyobb átmérő eredményez.

Az új méretek bemutatása azt is jelenti, hogy a Vredestein világszinten kínálja majd a 80/85 sorozatú abroncsok teljes választékát.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 + hat =