A Hankook a Scania eredeti gyári abroncsbeszállítója lesz

Rate this post

A Hankook abroncsgyártó többféle nagy terhelhetőségű Scania tehergépkocsi és autóbusz eredeti gyári abroncsbeszállítója lesz a jövőben.

A Hankook abroncsgyártó többféle nagy terhelhetőségű Scania tehergépkocsi és autóbusz eredeti gyári abroncsbeszállítója lesz a jövőben.

A Scania, melynek székhelye a svédországi Södertäljében található, a Volkswagen Truck & Bus GmbH-hoz tartozik, mely a nagy terhelhetőségű tehergépkocsik és autóbuszok egyik vezető gyártója világszinten.

A Scania egyben ipari és hajómotorok kiemelkedő gyártója is. Egyre nagyobb részét teszik ki a vállalat tevékenységének a szolgáltatáshoz kapcsolódó termékek. A Scania költséghatékony szállítási megoldásokat és maximális kihasználtságot biztosít. A Scania pénzügyi szolgáltatásokat is kínál. 2016 novemberétől a Hankook gumiabroncsokat szállít majd a haszongépjármű gyártó svédországi telephelyeire. A szállított abroncsok között szerepel a nagytávolságú közlekedésre szánt e-cube MAX tehergépkocsi gumiabroncs sorozat. A közepes távolságú alkalmazásra kifejlesztett SmartFlex négy évszakos gumiabroncs, mely megfelel többek között a nem régiben felújított Scania Euro 6 modellhez. 2017-től kezdve az építési területekre megfelelő tehergépjármű gumiabroncs sorozat, a SmartWork is bekerül a választékba.

A Hankook többek között a Scania eredeti gyári felszerelés beszállítója lesz a jövőben. A Scania a Volkswagen csoporthoz tartozik, mely egyike a Hankook legnagyobb eredeti gyári felszerelés megrendelőinek világszinten. A gyári felszerelésű Hankook tehergépkocsi abroncsok szállítása a Scania számára első sorban Európára fog összpontosulni. Kezdetben 18 féle mérettel a 22,5 hüvelykes tartományban. A Scaniával létrejövő eredeti gyári felszerelési együttműködés már a második a Hankook számára a Volkswagen csoport nehéz haszongépjármű szegmensében. A Hankook már korábban is ellátott különféle modelleket ebben a szegmensben az MAN Truck & Bus GmbH megbízásából 2014 óta.

„Az együttműködés a Scaniával az eredeti gyári felszerelésű szegmensben bizonyítja termékeink jó minőségét, hiszen az e-cube MAX, a SmartFlex és a SmartWork sorozatok mindegyike képes volt teljesíteni a Scania mérnökei által meghatározott szigorú követelményeket, különösen a teljesítmény, a hatékonyság és a fenntarthatóság tekintetében”

– mondta Ho-Youl Pae, a Hankook európai ügyvezető igazgatója.

A tervek között szerepel az összes Scania tehergépkocsi és autóbusz Európában gyártott modellválasztékának felszerelése is. A szállítandó gumiabroncsok között szerepel az e-cube MAX sorozat is nemzetközi, hosszútávú forgalomhoz, melyet a gördülési ellenállás tekintetében optimalizáltak. Az új négy évszakos SmartFlex abroncs sorozat, melyet flexibilis használatra terveztek nagytávolságú és teherszállítási forgalomhoz.

A SmartWork sorozatból építési területekre és terepre tervezett futófelületek is bemutatásra kerülnek. A speciálisan az EURO 6 károsanyag-kibocsátási osztályba tartozó járműveken, a kormányzott és hajtott tengelyeken való használatra tervezett futófelületek különösen jól teljesítenek a környezetbarát jellemzők és az élettartam tekintetében. Fontos szempontot jelentenek a tulajdonosi összköltségek (TCO / Total Cost of Ownership) tekintetében a haszongépjárművek eredeti gyári felszerelése terén.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − 7 =