Legfrissebb hírek

A Goodyear GP-4D terepabroncs

Rate this post

A Goodyear GP-4D terepabroncs (OTR) sok tulajdonságában hasonlít egy orrszarvúhoz

Goodyear GP-4D terepabroncs (OTR) sok tulajdonságában hasonlít egy orrszarvúhoz: 1,8 méteres magasságával megbirkózik a legkeményebb körülményekkel is

1,8 méteres magasságával megbirkózik a legkeményebb körülményekkel is, melyből adódóan a csuklós dömperekhez és kerekes rakodógépekhez tervezték.[1]. Ami pedig a teherbírást illeti, a Goodyear GP-4D 29.5R25 Hi-Stability abroncs akár 22,4 tonnát is elbír[2], ami vetekszik 28 kifejlett orrszarvú súlyával.

A Goodyear GP-4D terepabroncs-kínálat hat továbbfejlesztett radiál húzó gumiabroncsot foglal magában, amelyek csuklós dömpereken és kerekes rakodókon használhatók. Ezek az igen sokoldalú abroncsok extra mintamélységgel rendelkeznek. Jobban tudjanak közlekedni iszapban és laza talajon. Masszív vállblokkjaiknak köszönhetően pedig kiváló ütés- és kopásállóság jellemzi őket a legzordabb körülmények között is. A mintázat középvonalú bordázattal rendelkezik a megfelelő oldalirányú húzóerő, a hosszú élettartam és a menetstabilitás érdekében. A Goodyear GP-4D abroncsok a legkülönbözőbb terepviszonyok esetén is alkalmazhatók. Beleértve a földutakat és az iszapos talajt, a kavicsos és a köves felületeket.

A 20.5R25, 23.5R25 és 26.5R25 méretek a kerekes rakodók esetében *-gal, a csuklós dömperek esetében pedig **-gal vannak jelölve.

A fennmaradó három abroncs Hi-Stability minősítésű és ** besorolású mindkét alkalmazástípusra vonatkozóan, és 29.5R25, 775/65R29, illetve 875/65R29 méretekben érhetők el.

A Goodyear GP-4D 29.5R25 Hi-Stability az egyik legnépszerűbb abroncsméret, melynek teherbírása 22 400 kg[3]. Így ez az abroncs a legkeményebb munkafolyamatokhoz is megfelelő választás. Nemcsak a teherbírása nagyobb, de kiváló teljesítményt kínál az összes többi területen is. Például a húzóerő, a stabilitás, az élettartam és a kényelem.

Tehát nem kizárólag a súly jelenti a közös pontot a Goodyear GP-4D abroncs és a természet egyik legszívósabb állata, az orrszarvú között. Hanem az is, hogy valamennyi talajtípushoz képesek alkalmazkodni. Ezenfelül a GP-4D nagy teherbírású, és kiváló ütés- illetve kopásállóság jellemzi.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

"Példamutató" új Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

„Példamutató” – Vredestein Ultrac Pro

A Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + négy =