Legfrissebb hírek

Bridgestone abroncsokkal hozza forgalomba első városi terepjáróját a Maserati

Rate this post

Az összkerékhajtású luxus SUV modellek 2016 nyarán gurultak le először a Torinóhoz közeli Mirafiori városkában működő Maserati üzem gyártósoráról

Bridgestone abroncsokkal hozza forgalomba első városi terepjáróját a Maserati

255/60 R18 108W méretű Bridgestone Dueler H/P Sport abroncsokon.

A Bridgestone a Dueler H/P Sport abroncsokat kifejezetten a mai nagy teljesítményű városi terepjárók igényeit szem előtt tartva fejlesztette ki. Az abroncs mintázata a Potenza sport abroncsok mintáját követi, így a Bridgestone kiemelkedő kormányozhatóságot, nedves útviszonyok közötti irányíthatóságot és vezetési komfortot biztosít a világ legfényűzőbb SUV modellje tulajdonosai számára. Az abroncsok megkapták az ’MGT’ jelölést is, vagyis a Maserati a gépkocsik eredeti, gyári tartozékának tekinti az abroncsokat.

Christophe de Valroger, a Bridgestone Europe Eredeti Alkatrész üzletágának elnökhelyettese elmondta:

„A Bridgestone megtiszteltetésnek tartja, hogy a stílusos Maserati Levante városi terepjárók abroncs beszállítója lehet. A Dueler H/P Sport abroncsokat úgy terveztük, hogy páratlan vezetési élményt nyújtsanak az autóvezetőknek, és bízunk benne, hogy a kocsik tulajdonosai ezt teljes mértékben értékelni is fogják.”

A Bridgestone és a Maserati szerződése a Levante terepjárók abroncsainak szállítására egy immár történelminek tekinthető kapcsolat folytatása. A kapcsolat kezdetei egészen a 2000-es évek elejére tekintenek vissza, amikor is a Bridgestone 18” méretű defekttűrő abroncsot fejlesztett ki a Maserati Quattroporte V modellhez.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − tizenhat =