Legfrissebb hírek

Bemutatták a Vredestein Comtrac 2 All Season gumiabroncsot

Rate this post

Az Apollo Vredestein a világon most először mutatja be az új Vredestein Comtrac 2 All Season gumiabroncsot. A kétévente megrendezett AutoZum kiállításon. Az európai autóipar szereplői január 18. szerdától január 21. szombatig Ausztriában, Salzburgban gyűlnek össze, és a vezető abroncsgyártó is kiállítja a Vredestein termékek teljes választékát, valamint a prémium tervezőmárkákkal közös izgalmas kollaborációit.

A Vredestein Comtrac All Season gumiabroncs piacra kerülése óta nagy népszerűségre tett szert az áruszállító teherautók vezetői és a könnyű tehergépjárművek tulajdonosai körében. Hála hatékonyságának, kényelmes vezetési teljesítményének és stabil útfekvésének. Ezt az abroncsot tartják a legjobb megoldásnak az olyan autósok és vállalkozások számára, akik szeretnének egy típusú abroncsot használni a nyári és a téli időszakban is.

Letölthető katalógus >>>>

Vredestein gumi COMTRAC 2 ALL SEASON 660

Tapasztalatra építenek
A Vredestein Comtrac All Season bemutatása óta a vállalat rengeteg tapasztalatot szerzett az abroncspiac ezen szegmensével kapcsolatban. A vállalat kutatási és fejlesztési szakértői erre a tapasztalatra támaszkodtak. A Vredestein Comtrac 2 All Season abroncs megalkotása során, amelyet számos tekintetben továbbfejlesztettek.

Fontos a hatékonyság

Az új típusú szerkezet még nagyobb mértékű merevséget biztosít, és szélesebb hosszirányú és nyitott vállrészű barázdákkal látták el. Az új szilika futókeverék pedig csökkenti az energiaveszteséget. A változtatások eredményei figyelemreméltók. A Vredestein Comtrac 2 All Season a már eleve kiváló teljesítményű elődjéhez képest nedves úton, 80 km/h sebességnél 11,70 méterrel rövidebb féktávolsággal rendelkezik. Az új verzió ezenkívül tíz százalékkal nagyobb stabilitást biztosít nagy terhelés mellett, és öt százalékkal alacsonyabb gördülési ellenállást garantál.

Az új Vredestein Comtrac 2 magasra teszi a lécet a négy évszakos abroncsok számára az áruszállító teherautók és a könnyű tehergépjárművek szegmensében.

A fent említett kiemelt termékeken kívül kiállításra kerül egy lenyűgöző, Hamann által tuningolt BMW M4 gépkocsi is. Ezt az autót is Vredestein abroncsokkal szerelték fel. Kiállításra kerülnek továbbá olyan abroncsok is, amelyeket a Vredestein más tervező- (és keréktárcsa-gyártó) partnereivel, a Brockkal, az AEZ-zel és a BBS-szel együtt fejlesztett ki.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + 14 =