Legfrissebb hírek

A YOKOHAMA 2017-ben is a FIA WTCC gumiabroncs szállítója

Rate this post

A Yokohama a mai napon hozta nyilvánosságra azokat a motorsport eseményeket, melyeket 2017-ben támogatni fog.

A YOKOHAMA 2017-ben is a FIA WTCC hivatalos gumiabroncs szállítója lesz!

A motorsport rendezvények világszintű támogatása nagymértékben hozzájárul a Yokohama globalizációs törekvéseinek megvalósításához, a Társaság gumiabroncs-üzletének globális növekedéséhez és a YOKOHAMA márka nagyobb elismeréséhez.

Elősegíti továbbá a növekedést, a fejlődést és a motorsport piac és az autóipar egészének revitalizációját. A YOKOHAMA nagy várakozással néz a 2017-es év elé, melyben a számos támogatott versenysorozat (Japán Super Formula bajnokság, Super GT Sorozat, Japán Rally Bajnokság, Off-road versenyek, Go-kart bajnokságok stb.) közül az európai éshazai vonatkozású Túraautó Világbajnokságot (WTCC) emeljük ki részletesen.

FIA Túraautó Világbajnokság (WTCC)

YOKOHAMA 2006 óta a FIA Túraautó Világbajnokság hivatalos gumiabroncs szállítója, és ahol 2010 óta YOKOHAMA ADVAN versenygumikat használnak.
Az abroncsok narancsolaj összetevőjének köszönhetően alacsonyabb a környezetre ható terhelés, miközben a kiváló tapadás megmarad. A YOKOHAMA nagyon büszke arra, hogy a 2017-es év már a 12. egymást követő év, amelyben ők láthatják el a WTCC sorozatot gumiabroncsokkal.

A kontroll gumiabroncs mérete 250/660R18. A WTCC sorozat egy valóban globális verseny, az idei 10 fordulót Európában, Afrikában, Latin-Amerikában, Ázsiában és a Közel-Keleten tartják. A pilóták először Marokkóban indítják be a motort. A hazai futamra pedig 2017. május 12 – 14 között kerül sor a Hungaroringen.

FIA WTTC Versenynaptár 2017
WTCC Race of Morocco (Marrakech): Aprilis 7-9.
WTCC Race of Italy (Monza): Aprilis 28-30.
WTCC Race of Hungary (Hungaroring): Május 12-14.
WTCC Race of Germany (Nürburgring Nordschleife): Május 25-27.
WTCC Race of Portugal (Vila Real): Június 23-25.
WTCC Race of Argentina (Termas de Río Hondo): Augusztus 4-6.
WTCC Race of China (Shanghai International Circuit): 2017 Október 13-15.
WTCC Race of Japan (Twin Ring Motegi): Október 27-29.
WTCC Race of Macau (Circuit de Guia): November 17-19.
WTCC Race of Qatar (Losail International Circuit): November 30.

100. évfordulós YOKOHAMA emléklogó a versenyautók karosszériáján

yokohama_gumi_logo_fekete_660

Mint azt már korábban is említettük, a Yokohama Rubber 2017-ben ünnepli alapításának 100. évfordulóját. Ezen alkalomból egy 100. évfordulós emléklogó is készült. A logóval kombinált speciális matricát az autókon minden olyan versenysorozatban használni fogják szerte a világon, melyet a YOKOHAMA támogat.

A logón található öt piros vonal motívum a Yokohama márka energikusan előre törő jövőképét jelöli, a 100. évfordulón innen és túl. Az egymásba ágyazott nullák a Yokohama üzleti partnereivel, részvényeseivel való közös munkára utalnak, hogy a cég tökéletesen kiszolgálja a vásárlói igényeket a következő 100 évben is.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 1 =