Legfrissebb hírek

A LIQUI MOLY kizárólagos beszállítója a Moto2 és Moto3 versenysorozatoknak

Rate this post

A MotoGP legsikeresebb motorverseny-sorozat a világon. A 18 futamot minden évben számtalan TV csatornán is sugározzák, több mint 200 országban. Ezeket az eseményeket közel 280 millió ember figyelte összesen. Magyarországon a SPILER TV közvetíti, minden alkalommal élő adásban!

A pályákon átlagosan több mint 100.000 néző láthatta a versenyeket személyesen. Ezek azok, a versenyek, amit Németország legnépszerűbb olajmárkája támogat, így az egész esemény sorozatnak Ő is a részese lett!

2015-óta, a LIQUI MOLY kizárólagos kenőanyag beszállító a Moto2 és Moto3 versenysorozatoknak. Minden csapat az álatluk fejlesztett olajat használja. Ez a 4T 5W-40 szintetikus versenyolaj. Ez a termék minden követelménynek eleget tesz, de nem csak a futam alatt, hanem az „utcai” motorokban is!

A versenypályákon a Liqui Moly logo 18-ból, 14 helyen van jelen minden verseny hétvégén. Az európai versenyhelyszíneken a Liqui Moly kamionjai várják a szurkolókat a pályák mellett!

A Liqui Moly logo a versenypályákon kívül az internet és a televízió adásokban is jelen van szerte a világon.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × négy =