DOTZ Drift 1: „A betörés”

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Több száz méter kábel, 250 lámpa és egy drift E92 M3! Lehetne akár egy Ken Block videó, a Halálos Iramban egyik új előzetese, vagy akár a Tron című film előtti tisztelgés

A főszerepben egy vérbeli versenyautó, a DD1 BMW E92: végletekig megpiszkált, 3.2 literes M3-as motor, 669 lóerő és 780 Nm nyomaték tudással a hátsó kerekeken, komplett Prior Design widebody kit és REMUS kipufogórendszer társaságában.

A DOTZ friss promóvideója a legjobbak között van, amit az utóbbi időben láttunk.

A főszerepben egy vérbeli versenyautó, a DD1 BMW E92: végletekig megpiszkált, 3.2 literes M3-as motor, 669 lóerő és 780 Nm nyomaték tudással a hátsó kerekeken, komplett Prior Design widebody kit és REMUS kipufogórendszer társaságában.

Az optikailag is rendkívül mutatós gépet a DOTZ SP5 garnitúrájával vadították még tovább. A prémium kategóriás autókon is vitathatatlanul jól mutató ötküllősök sátáni vörös fényezéssel és polír peremmel jelennek meg a DD1-en. Remek harmóniát alkotva a sárga féknyergekkel és a kasztni kék dekorjával. A 20 colos görgők elöl 8,5, hátul 9,5 hüvelyk szélesek.

A videót a DOTZ hirtenbergi főhadiszállásán forgatták le, a BMW-t terelgető pilótának, Dominic Tiroch-nak pedig nem volt könnyű dolga

A videót a DOTZ hirtenbergi főhadiszállásán forgatták le, a BMW-t terelgető pilótának

Dominic Tiroch-nak pedig nem volt könnyű dolga. Több helyszínen is gyakorlatilag a vaksötétben driftelt a földre pakolt neoncsövek között. Ezekből összesen 250 darabot használtak fel a film elkészítéséhez, több száz méter kábel és 70 kW elektromos áram kíséretében. A végeredmény azonban önmagáért beszél:

A DOTZ SP5 nem csak driftre, de prémium kategóriás autókra is tökéletes választás. A felni TüV-engedéllyel és a hazánkban a hatóságilag extra körök nélkül forgalmiba íratható H-engedéllyel is bír, így gond nélkül legálisan forgalomba helyezhető itthon. A DOTZ márkát Magyarországon az Alcar Hungária forgalmazza, ha tetszik az SP5, itt találsz róla több infót. Sőt, akár fel is próbálhatod az autódra a 3D konfigurátor segítségével!

Forrás: Dotz


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − tizenhat =