Gigagumi.hu – szolgáltatóház – csak gumisoknak

Rate this post

gigagumi csomag2

Mai felgyorsult világunkba mindenki a saját üzletét hajtja, és azt gondolja, hogy ha Ő intézi el a dolgokat, akkor abban hiba nem lesz! Ez igaz is lehet, de nem minden esetben! Sokan panaszkodnak arra, hogy könnyű a „nagy” gumisoknak, mert Ők sokat vásárolnak, és ezért jobb árakat tudnak elérni!

A gigagumi.hu mögött álló szakemberek célja, hogy megkönnyítse az országban tevékenykedő gumis vállalkozások és munkatársaik életét, hatékonyabbá és gazdaságosabbá tegye munkavégzésüket.

Most Ön is részesülhet a azokból a kedvezményekből, amit a „nagyok” is megkapnak!

Lássunk néhány példát:

Gumiabroncsot szeretne küldeni, ügyfelének, aki akár egy másik gumis is lehet. Hívja a jól bevált szállítót és már mehet is a csomag. – Soknak találja, elszomorodik, és kér egy kis kedvezményt, hátha olcsóbb lesz. A választ általában már Ön is előre tudja, de nem adja fel!

INDOKLÁS:
Ha legközelebb ilyen helyzetben találja magát, nyugodtan regisztráljon nálunk, mert Mi a szállítókkal hamarosan több, mint 500 kereskedő nevében egyeztetjük az árakat!

Gondolkodott már azon, hogy Ön is végrehajtson egy igazi rezsicsökkentést? A vállalkozások a hatalmas terheket nagyon nehezen lehet kigazdálkodni, de ha összefogná valaki őket és úgy tárgyalhatna a szolgáltatókkal, mint már a korábban említett „nagyok”? Akkor azok az árak mindenki számára elérhető válnának! Például: Telefon, üzemanyag, villany…..

Vagy vegyük a mindennapi munkához szükséges gépeket, berendezéseket, kiegészítőket, javító anyagokat, szállító autókat.

Mi a beszállítókkal megversenyeztessük az árakat, hogy nálunk beszállítók lehessenek, mert tegyük fel éves szinten nem 50-100 gumissal kerülnek kapcsoltba, hanem mondjuk egy tárgyalás alkalmával 500-al.

Ön is érzi az összefogás súlyát?…. Akkor csak egy dologra van szükségünk Önöktől! Jelezzék számunkra, részesedni kívánnak-e a jövőbeli előnyökből. A gumis vállalkozások a jelentkezésüket egy 30 másodperces regisztráció formájában megtehetik a gigagumi.hu oldalon, melyet ellenőrzést követően jóváhagyunk. (max: 3 munkanap)

Szolgáltatásaink nagy része hosszú távra szól, azonban lesznek akciós lehetőségek, melyekről, – aki lemarad, az kimarad.

Ezért folyamatosan figyeljék a epostaládájukat és látogassák a gigagumi.hu oldalt, hogy megtalálják Önöket a fontos információkat.

Kérdéseiket, javaslataikat örömmel várjuk az info@gigagumi.hu email címre

Üdvözlettel: gigagumi.hu

Ezt olvasta már?

A YOKOHAMA bemutatja az új ADVAN Sport EV-t, egy ultra-nagy teljesítményű nyári gumiabroncsot az elektromos járművek számára.

YOKOHAMA bemutatja az új ADVAN Sport EV-t

A YOKOHAMA bemutatja az új ADVAN Sport EV-t, egy ultra-nagy teljesítményű nyári gumiabroncsot az elektromos járművek számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük