Gigagumi.hu – szolgáltatóház – csak gumisoknak

Rate this post

gigagumi csomag2

Mai felgyorsult világunkba mindenki a saját üzletét hajtja, és azt gondolja, hogy ha Ő intézi el a dolgokat, akkor abban hiba nem lesz! Ez igaz is lehet, de nem minden esetben! Sokan panaszkodnak arra, hogy könnyű a „nagy” gumisoknak, mert Ők sokat vásárolnak, és ezért jobb árakat tudnak elérni!

A gigagumi.hu mögött álló szakemberek célja, hogy megkönnyítse az országban tevékenykedő gumis vállalkozások és munkatársaik életét, hatékonyabbá és gazdaságosabbá tegye munkavégzésüket.

Most Ön is részesülhet a azokból a kedvezményekből, amit a „nagyok” is megkapnak!

Lássunk néhány példát:

Gumiabroncsot szeretne küldeni, ügyfelének, aki akár egy másik gumis is lehet. Hívja a jól bevált szállítót és már mehet is a csomag. – Soknak találja, elszomorodik, és kér egy kis kedvezményt, hátha olcsóbb lesz. A választ általában már Ön is előre tudja, de nem adja fel!

INDOKLÁS:
Ha legközelebb ilyen helyzetben találja magát, nyugodtan regisztráljon nálunk, mert Mi a szállítókkal hamarosan több, mint 500 kereskedő nevében egyeztetjük az árakat!

Gondolkodott már azon, hogy Ön is végrehajtson egy igazi rezsicsökkentést? A vállalkozások a hatalmas terheket nagyon nehezen lehet kigazdálkodni, de ha összefogná valaki őket és úgy tárgyalhatna a szolgáltatókkal, mint már a korábban említett „nagyok”? Akkor azok az árak mindenki számára elérhető válnának! Például: Telefon, üzemanyag, villany…..

Vagy vegyük a mindennapi munkához szükséges gépeket, berendezéseket, kiegészítőket, javító anyagokat, szállító autókat.

Mi a beszállítókkal megversenyeztessük az árakat, hogy nálunk beszállítók lehessenek, mert tegyük fel éves szinten nem 50-100 gumissal kerülnek kapcsoltba, hanem mondjuk egy tárgyalás alkalmával 500-al.

Ön is érzi az összefogás súlyát?…. Akkor csak egy dologra van szükségünk Önöktől! Jelezzék számunkra, részesedni kívánnak-e a jövőbeli előnyökből. A gumis vállalkozások a jelentkezésüket egy 30 másodperces regisztráció formájában megtehetik a gigagumi.hu oldalon, melyet ellenőrzést követően jóváhagyunk. (max: 3 munkanap)

Szolgáltatásaink nagy része hosszú távra szól, azonban lesznek akciós lehetőségek, melyekről, – aki lemarad, az kimarad.

Ezért folyamatosan figyeljék a epostaládájukat és látogassák a gigagumi.hu oldalt, hogy megtalálják Önöket a fontos információkat.

Kérdéseiket, javaslataikat örömmel várjuk az info@gigagumi.hu email címre

Üdvözlettel: gigagumi.hu

Ezt olvasta már?

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Új Michelin kerékpár gumiabroncs

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük