Magyarország egyik legjobb autógumi web áruházait eladásra kínáljuk!!!

Rate this post

autogumi-web-elado

A cégünk tulajdonát képező két, különálló rendszerre épülő, jól bevezetett autógumi webshopja vállalkozásunk átszervezése végett eladó.

Mindkét áruház több éve üzemel, jelentős forgalmat bonyolít minimális google-adwords hirdetés mellett is. A google organikus találati listáján az autógumi kulcsszóra mindkét oldalunk a top 5 helyezések egyikén található, de más, kiemelten fontos kulcsszó esetén is rendkívül jó helyezést érnek el. Az oldalak kimondottan google és felhasználó barát felépítésűek, melyek nagyban hozzájárulnak/járultak a rendkívül kedvező organikus találati listán való helyezések elérésében.

Mindkét oldal könnyen kezelhető üzemeltetői részről is, kezdetektől működő adwords és analytics fiókokkal, valamint mindkét oldal rendelkezik mobil optimalizált felülettel.
Az esetleges vásárlónak teljes körű betanítást biztosítunk az oldalak és a megrendelések kezelése területén, valamint az átvételt követően pár hónapon keresztül is segítünk a zökkenőmentes kezelés és működtetés érdekében!

autogumi-web-elado-2

Ismerve oldalaink forgalmát, biztos lehet benne, hogy egy rövid időn belül megtérülő befektetést kínálunk, mely a napjainkban jelentkező internetes értékesítés növekedése végett egy folyamatosan emelkedő bevételt jelent működtetőjének.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, esetleg további kérdései lennének, állok rendelkezésére az alábbi elérhetőségen: +36302687161

Ezt olvasta már?

FALKEN e. ZIEX – új gumiabroncs az elektromos járművekhez, felgyorsítják az elektromos járművek abroncsainak fejlesztését.

FALKEN e. ZIEX

FALKEN „e. ZIEX” – új gumiabroncs az elektromos járművekhez, felgyorsítják az elektromos járművek abroncsainak fejlesztését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük