Figyelmébe ajánljuk a Rallye 2017 évkönyvet!

Rate this post

Az idén 21. alkalommal megjelenő évkönyv a magyar országos rali bajnokság képes beszámolója, látványos fotókkal, bennfentes információkkal, riportokkal és beszámolókkal. De leginkább sok, a rali lényegét, izgalmát és szépségét átadó fotóval, ami segítségével bárki a pályák mellé képzelheti magát.

A 2017-es országos rali bajnokság nem szűkölködött izgalmakban, fordulatokban, a bajnoki cím sorsától függetlenül még Egerben is felszökött az adrenalin az erekben. Most egyelőre vége, nélkülözzük a benzingőzt, a felmelegedett gumik illatát, az izzó féktárcsákat. A nyomda, a kötészet viszont készen áll, az utolsó simítások jönnek a könyvön és hamarosan kézbe vehető lesz.

A megjelenés tervezett ideje 2017 december 1.

Ízelítőül a Rallye évkönyv 2017 témáiból:
• Csak ülök és mesélek: Leitold Károly,
• Skoda R5 bemutató,
• Az első magyar Európa Bajnokság, 1976,
• Nyilatkozik Csepela Tamás, a rali szakág vezető technikai ellenőre,
• Rallye II betekintés
• Versenybeszámolók, csapatbemutatók és sok más érdekesség a 300 oldalon.

A Rallye 2017 évkönyv ára 6990 Ft, de amennyiben a rallyeevkonyv.hu oldalon rendel, 5490 Ft + szállítási költségért juthat hozzá. Ráadásul az első 1000 webes megrendelő ajándék falinaptárt kap A3-as méretben. Rendelését leadhatja a www.rallyeevkonyv.hu weboldalon vagy e-mailben a rendeles@rallyeevkonyv.hu e-mail címen (név, szállítási cím, telefonszám, szállítási mód és a rendelni kívánt könyv, ill. darabszám megadásával).

Reméljük, hogy ajánlatunkat hasznosnak találja.

Üdvözlettel: Szabó-Jilek Ádám

Ezt olvasta már?

A felni kalkulátor lehetőséget ad háttérkép választásra

Felni kalkulátor 3D-ben, a megfelelő választásért

Itt a tavasz, kezdődik a felniválasztás időszaka. Ebben segít a felni kalkulátor, akár 3D funkcióval is. - Megmutatom részletesen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük