Főoldal / 1 Egyéb / A LIQUI MOLY a Négysáncverseny főszponzora

A LIQUI MOLY a Négysáncverseny főszponzora

Értékeld a cikket

A Németországban és Ausztriában megrendezett Négy-sánc verseny a legnagyobb síugró bajnokságok egyike. A német olaj- és adalékspecialista LIQUI MOLY 2009/2010 után újra részt vesz. “Hivatalos főszponzorként nagyon erős média jelenléttel képviseltetjük magunkat”, mondja Peter Baumann, a LIQUI MOLY marketingvezetője.

A LIQUI MOLY logó nem csak a szalagokon, hanem a felmelegedési területen, a rajtnál és a sajtófalnál is látható lesz. Ezen kívül a márka a rendező előzetes kommunikációjában is feltűnik. “Ez nagyszerű láthatóságot biztosít a márkának – nem csak Németországban, hanem világszerte”, így Salvatore Coniglio, a LIQUI MOLY exportvezetője. A LIQUI MOLY ebben és a következő szezonban a nagy hagyományú Négy-sáncverseny főszponzora lesz, és egyjegyű milliós összeget fektet be.

A Négy-sáncverseny nem az egyetlen nagyrendezvény, ahol a LIQUI MOLY képviselteti magát. A márka az ausztriai Északi Sívilágbajnokságon és a szlovákiai Jégkorong Világbajnokságon is látható. Emellett a LIQUI MOLY számos más versenyen is részt vesz. A bajnokságok kiválasztása során a cég nagy figyelmet fordított arra, hogy a csomag világszerte működőképes legyen. Emiatt olyan sportágak is szerepelnek, mint a Németországban kevésbé népszerű, de Ázsiában nagyon sok rajongóval rendelkező Short Track.

Egy olajgyártó számára a motorsport kézenfekvő szponzorációs terület. A LIQUI MOLY azonban évek óta aktív a téli sportok területén is. Ezáltal a márka akkor is látható marad, ha véget ér a motorsport idény. “Ez kiváló kiegészítés a széles körű motorsport elkötelezettségeinkhez, mint amilyen a MotoGP”, mondja a LIQUI MOLY ügyvezetője, Günter Hiermaier. A LIQUI MOLY üzleti partnerei duplán profitálnak: egyrészt nagyobb a kereslet az egész éves, nemzetközi márkajelenlét következtében, másrészt meghívásokat kapnak a téli sport rendezvényekre. Günter Hiermaier: “A téli sport a marketingünk egyik fontos alkotóelemévé fejlődött.”

Katalógusunkat itt nézheti meg >>>

Magyarországi LIQUI MOLY Partner:

Horváth-Autodoktor Kft.

8611 Siófok-Kiliti, Papfődi u.1
Horvàth Róbert
Tel.: 0036-84-519212
Fax: 0036084-519211

email: horvath.robert@auto-doktor.hu

www.auto-doktor.hu

www.liqui-moly.hu

www.meguin.hu 

www.black-diamond.hu

A LIQUI MOLY-ról

Több, mint 4000 termékével a LIQUI MOLY világszerte egyedülálló autókémiai választékot kínál: motorolajokat és adalékokat, zsírokat és pasztákat, spray-ket és autóápolókat, ragasztó- és tömítőanyagokat. Az 1957-ben alapított LIQUI MOLY minden fejlesztési és gyártási tevékenysége Németországban zajlik. Itt veretlen piacvezető az adalékok területén, és többször választották meg a legjobb olajmárkává. Az cég termékeit több, mint 120 országban forgalmazza, és 2017-ben 532 millió eurós árbevételt realizált.

Ezt olvasta már?

Elnyerte a „Kiemelkedően vonzó és felelős munkáltató” címet a Bridgestone Tatabánya, amelynek „Movember – a Te bajuszod, a Te egészséged" elnevezésű kampánya ezüst minősítését nyert a példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díjon. A díj célja, hogy bemutassa és elismerje a legjobb hazai munkáltatói márkaépítési gyakorlatokat, amelyek azt segítik elő, hogy a munkahelyek minél örömtelibbek, igényesebbek és egészségesebbek legyenek.

A legmenőbb hazai munkáltatók között a Bridgestone

Elnyerte a „Kiemelkedően vonzó és felelős munkáltató” címet a Bridgestone Tatabánya, amelynek „Movember – a Te bajuszod, a Te egészséged" elnevezésű kampánya ezüst minősítését nyert a példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díjon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz + három =