Liqui Moly szervizberendezések európai uniós forrással finanszírozva

Rate this post

ÚJ ESZKÖZÖK A LIQUI MOLY KÍNÁLATÁBAN – Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani két új szervizberendezésünket, amellyel szervize szolgáltatását bővítheti!

GEAR-TRONIC 2 ATF FOLYADÉK CSERÉLŐ BERENDEZÉS

Automata váltó olajcsere. Csúcsminőségű olajcserélő és tisztító berendezés a Liqui Moly-tól! Az olajcsere nem lehetne ennél egyszerűbb az automata sebességváltókban. Nincs szükség az autó felemelésére. A beöntőnyíláson át behelyezett cső kiszívja és a szükséges mennyiséget visszatölti az automata váltó rendszerébe.

A „élettartam garancia” a váltóolajokkal kapcsolatban már a múlté. Egyre több gyártó írja elő a 60.000 – 100.000 km-enkénti váltóolajcserét!


A Liqui Moly automata hajtóműolaj-cserélőjével 100% -os kenőanyag csere valósítható meg, mert csak így biztosítható a gondmentes autózás öröme!

A hajtómű öblítő előnyei a váltóolajcsere előtt:

  • magas tisztítási hatékonyság az apró belső olajcsatornák számára
  • az régi hajtómű leeresztési illetve az új hajtómű feltöltése során a tiszta környezet által lényegesen üzembiztosabbá válik a csere folyamata

———————————————————

JEAT CLEAN TRONIC 2 BENZIN ÉS DÍZEL ÜZEMANYAG ÉS SZÍVÓRENDSZER  TISZTÍTÓ BERENDEZÉS

A Liqui Moly teljesen automatikus üzemanyag és szívórendszer-tisztító berendezésünkkel az összes keverékképző, és befecskendező rendszert egyszerűen és professzionálisan tudjuk tisztítani. A készülék számítógéppel vezérelt tisztító-ciklusokkal hajtja végre mind a benzines, mind a dízeljárművek üzemanyag és szívórendszer tisztítását.

GINOP-8.3.5-18 Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitel program

A fenti hitelprogram elérhető az MFB pontokon.

Az esetlegesen felmerülő kérdéseikkel forduljanak hozzám bizalommal!

Magyarországi LIQUI MOLY Partner:

Horváth-Autodoktor Kft. 8611 Siófok-Kiliti, Papfődi u.1

Horvàth Róbert
Tel.: 0036-84-519212
Fax: 0036084-519211

Email: horvath.robert@auto-doktor.hu

www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu
www.meguin.hu
www.black-diamond.hu

A LIQUI MOLY-ról Több, mint 4000 termékével világszerte egyedülálló autókémiai választékot kínál: motorolajokat és adalékokat, zsírokat és pasztákat, spray-ket és autóápolókat, ragasztó- és tömítőanyagokat. Az 1957-ben alapított LIQUI MOLY minden fejlesztési és gyártási tevékenysége Németországban zajlik. Itt veretlen piacvezető az adalékok területén, és többször választották meg a legjobb olajmárkává. Az cég termékeit több, mint 120 országban forgalmazza, és 2017-ben 532 millió eurós árbevételt realizált.

Ezt olvasta már?

A Seiberling testvérek 1898. augusztus 29-én megalapították a Goodyear Tire & Rubber Company-t Akronban, Ohio államban, 100 000 dolláros induló tőkével

Emberek, akik megformálták a Goodyeart

A The Goodyear Tire & Rubber Company első 125 éve a technológiák, díjak, motorsport-győzelmek és innovatív termékek lenyűgöző időrendjét jellemezte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük