A LIQUI MOLY a Superbike Világbajnokságon

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A MotoGP mellett a LIQUI MOLY ebben a szezonban a Superbike Világbajnokságon is látható.

A MotoGP mellett a LIQUI MOLY ebben a szezonban a Superbike Világbajnokságon is látható. A német olaj- és adalékspecialista az olasz GRT Yamaha-csapatot támogatja. „Büszkék vagyunk arra, hogy a Yamaha gyári csapat a Made in Germany minőségre épít“, így Ernst Prost ügyvezető.
Ezzel az olajgyártó egyszerre van jelen mindkét nagy motorkerékpár versenysorozatban.

A német olaj- és adalékspecialista az olasz GRT Yamaha-csapatot támogatja. „Büszkék vagyunk arra, hogy a Yamaha gyári csapat a Made in Germany minőségre épít“, így Ernst Prost ügyvezető.

A LIQUI MOLY a teljes csapat szponzora. A kék-piros-fehér logó a motorkerékpárokon, a versenyoverallokon, a csapatkamionon és a hivatalos Yamaha-Hospitality-n látható. Ezen kívül a csapat hozzáférést kap a LIQUI MOLY motorkerékpár-termékeihez, amelyek nem csak olajokból és adalékokból állnak.

„Választékunk lefedi a teljes vegyianyag-igényt, így az olyan szerviztermékeket is, mint a láncolaj, az ápolótermékeket, mint a fényező spray és más folyadékokat, mint a fékfolyadékok és a teleszkópvilla-olajok“, így Carlos Travé, aki a LIQUI MOLY kerékpár-üzletágáért felelős. „Ami beválik a versenypályán, az a közúton is jó szolgálatot tesz.“

A kapcsolat a Yamaha gyári csapattal Sandro Cortese közvetítésével jött létre. Ő már régóta együttműködik a LIQUI MOLY-val, és 2018-ban, először indulva megszerezte a Supersport Világbajnokságon aratott első győzelmét. Ebben az évben lépett fel a legfelső osztályba, a Superbike Világbajnokságba. Ott a GRT Yamaha-csapat két versenyzőjének egyike.

A LIQUI MOLY-nál a Superbike Világbajnokság a MotoGP kiegészítője, amelyben a cég már sok éve vesz részt. Utóbbiban minden Moto2 és Moto3 versenyző a LIQUI MOLY olajával indul. Ezen kívül a márka a Motocross Világbajnokságon is látható.

„Mindez széles körű jelenlétet biztosít számunkra a motorkerékpár-sportban, ami jót tesz az automotive üzletünknek is“, mondja Ernst Prost.

Autó-Doktor Horváth Kft.
Prémium Gyorsszerviz
H-8600 Siófok-Kiliti Papfődi út. 1.
Tel.: +3684519219
Mobil: +36309366077

Autó-Doktor Horváth Kft.
Prémium Gyorsszerviz
H-8600 Siófok-Kiliti Papfődi út. 1.
Tel.: +3684519219
Mobil: +36309366077

horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 4 =