Főoldal / 1 Egyéb / Meghívó Liqui Moly szakmai nyílt napra 2019. 06. 28.

Meghívó Liqui Moly szakmai nyílt napra 2019. 06. 28.

Ezúton szeretettel meghívjuk a 2019. Június 28.-án pénteken az Autó-Doktor Horváth Kft.-nél megrendezésre kerülő szakmai nyílt napra!

Jet Clean Tronic II és Gear Tronic II benzin és dízel üzemanyag és szívórendszer tisztító és automataváltó olajcserélő berendezések használati, gyakorlati bemutatója.

A Liqui Moly Jet Clean Tronic II automatikus üzemanyagrendszer tisztítóberendezéssel minden keverékképző és befecskendező rendszer és szívórendszer egyszerűen és professzionálisan megtisztítható. A készülék benzin és dízelüzemű járművekhez alkalmazható és számítógéppel vezérelt, automatikus tisztítási ciklust végez. Minden benzines és dízel motorhoz alkalmas. Kimondottan a LIQUI MOLY Pro-Line JetClean adalékokkal való használatra kifejlesztve.

A Liqui Moly Gear Tronic II berendezés teljesen automatikus

ATF olajcserélő készülék a legmodernebb vezérléstechnológiával, automata váltókhoz. Univerzális készülék, minden járműmárkához alkalmas. A külön adaléktartály segítségével végzett, beépített tisztítóprogram alkalmazása után még erősen szennyezett hajtóműveknél is szavatolja a jó működőképességet.

A Nyílt Nap programja:

9:00-9:30 Érkezés

10:00 – 12:00 Prezentáció az eszközök bemutatása

12:00 – 13:00 Szünetben szendvics, üdítő, kávé

13:00 – 15:00 A készülékek gyakorlati bemutatója

Jelentkezés:

A részvétel minden érdeklődő számára ingyenes!

Jelentkezni lehet:
Csizmadia József
+36 30 35 17 877
info@liqui-moly.hu

Ezt olvasta már?

Sokéves tapasztalat, valamint sazéles körű kutatások és tesztelések veztteek az ELIT technológia kifejlesztéséhez. E technológia hozta konstrukciós fejlesztések teszik lehetővé, hogy a 344 Forestar ELIT ugyanazt a rakományt szállítsa a névleges légnyomás felénél, mint a standard erdészeti gumiabroncsok és így nagyobb felfekvő felületet, jobb tapadást és üzemanyaghatékonyságot biztosít.

Bohnenkamp – Alliance ALACSONY NYOMÁSÚ ERDÉSZETI ABRONCS

Sokéves tapasztalat, valamint széles körű kutatások és tesztelések vezettek az ELIT technológia kifejlesztéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat + 20 =