interpneu.de     Online-Shop    

Dupla siker: két teszt győzelem a Bridgestone számára

A  sorozattesztgyőztes Bridgestone Blizzak LM005  megszerezte a következő címet minden tekintetben meggyőző teljesítmény jellemzőivel, és  a neves Auto Motor und Sport  magazin  a téli gumiteszt „kiemelkedő” tesztgyőztesének nevezte ki .

Az új, négyévszakos professzionális  Bridgestone Turanza All Season 6, testre szabott bemutatkozását ünnepli az AUTO BILD allrad  szakértői által végzett  SUV négyévszakos gumiabroncs  teszt győzelmével


...senki sem tudja jobban, mint a Bridgestone

A Blizzak LM005 harmadik alkalommal  nyerte meg  az auto motor und sport  téli gumiabroncs  tesztet . Az abroncs különösen a legjobb fékteljesítményével és nedves utakon történő kanyarodási képességével nyűgöz le, a kiváló vízenfutási viselkedésével mind hosszában, mind keresztirányban. A legjobb gördülési ellenállással és nagyon rövid féktávolsággal száraz úton. Havas utakon is nagyon jó kezelhetőséget és fékhatást mutatnak be.
Rendeljen tőlünk Bridgestone Blizzak LM005-öt >>>

Példaértékű négyévszakos gumik lenyűgöző vezetési tulajdonságokkal

A Turanza All Season 6 kiemelkedő teljesítményével tűnik ki, beleértve a legjobb fékteljesítményt nedves úton és a legjobb összesített pontszámot nedves és havas utakon egyaránt. Ezenkívül kiváló kezelhetőséget és optimális tapadást biztosítanak havon , valamint nagyon jó oldalsó stabilitást. Száraz utakon rövid féktávot és összességében erős teljesítményt mutatnak.


Vásárolja meg a Bridgestone Turanza 6-ot nálunk >>>

 

SZOLGÁLTATÓKÖZPONT:

A szervizközpont
szeretettel várja Önt!

Hétfőtől péntekig:
8-17 óráig

Szezonban:
Hétfőtől Péntekig:

8-18 óráig
Szombat:
8.30-12.00

Telefon: +49 721 6188-222
E-mail: ip-verkauf@pneu.com

 

ONLINE BOLT

interstore.pneu.com

Rendeljen biztonságosan,
éjjel-nappal,
a hét minden napján,
aktuális készletadatokkal
az Ön számára.


Már nem ismeri a bolti hozzáférését?
Azért vagyunk itt, hogy segítsünk.
Írj nekünk: e-commerce@pneu.com

 Interpneu TPMS Szerviz


A legnépszerűbb gyártók eredeti és univerzális érzékelőivel dolgozunk a lehető legszélesebb lefedettség biztosítása érdekében. Ezeket a TPMS érzékelőket, már beprogramozva szállítjuk az adott járműhöz.

 


ISO 9001:2015 minőségi tanúsítvány 


A mintegy 32 000 négyzetméteres tárhellyel rendelkező új felniraktárban a teljes kerékszerelés átköltöztetésével az ISO 9001: 2015 szerinti minőség tanúsítás megszerzésével is tovább fejlődtünk!


Felni és TPMS konfigurátor

Gruber Zoltán

Interpneu - Export csoport

     

 Gyors és könnyű választás, akár TPMS  lehetőséggel is! Tanácsadás, műbizonylat.
Konfigurátor

Vezető Export felelős
Telefon:
+49 721 6188 -147
E-Mail:
zoltan.gruber@pneu.com 

Telefon:
+49 721 6188 -111,
Telefax:
+49 721 6188 -409.
E-Mail:
ip-export@pneu.com
  

     

Interpneu GmbH
An der Rossweid 23-25
76229 Karlsruhe
Deutschland
Vezetők:
Wolfgang Butsch
 Johannes Kuderer

Tel.: +49 721 6188 222
Fax: +49 721 6188 404
E-Mail: news-ip@pneu.com
Internet: www.interpneu.de
Cégjegyzékszám:
Amtsgericht Mannheim,
HRB 106894 

Adatvédelmi nyilatkozat

USt-IdNr: DE811782685


INTERPNEU – Az egyik legerősebb nagykereskedő gumiabroncsok, kerekek és kiegészítők területén, egész Európában

Az Interpneu vállalkozást 1970-ben alapították Karlsruhébe. Azóta már a Pneuhage csoport tagjaként Európa egyik vezető szereplője a gumiabroncsok és keréktárcsák értékesítésének területén. Az Interpneu termékpalettája nagyon széles. Megtalálhatók a motorkerékpár, autó, haszongépjármű, 4X4, mezőgazdasági és ipari abroncsok  teljes családja, szinte az összes ismert márkából.

Széles választék és a kiváló szakmai kapcsolat a siker titka

Gumiabroncs és felni választékunk több, mit 35 márkából áll. Ez azt jelenti, hogy a teljes paici szegmenst le tudjuk fedni a legolcsóbbtól a prémium kategóriáig.

Forgalmazott termékeink között számos exkluzív márka van, amit csak az Interpneun keresztül érhető el. Forgalmazott termékeinkben nagy részesedéssel bír a könnyűfém keréktárcsák választéka. Ezt úgy értük el, hogy több mint 20 neves gyártó és saját excluzív márkákat értékesítünk szerte Európában.

A teljes raktárkészletünk az Interneten keresztül a nap 24 órájában elérhető. Itt nem csak raktárkészleteket láthatnak, hanem egy keréktárcsa konfigurátort is, amely nem csak a látványban segíti a vásárlót, hanem nagyon sok hasznos műszaki és technikai információt is ad. A kiválasztott autótípus megjelenése után az adatbázis kikeresi a keresett járműre a megfelelő gumiabroncs és felni kombinációt. Ez akár 9 millió lehetőségből is szinte azonnal megtörténik. Vásárlás esetén természetesen a megfelelő tanúsítvány is letölthető.

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen további kérdése van, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!


 
Ezt a hírlevelet a GumiPiac Magazin hírlevél szolgáltatásán keresztül küldtük ki!
Amennyiben Önt is érdeklik a részletek kérem írja meg! >>>
 
Jelenleg a GumiPiac Magazin hírlevelét olvassa. Híreinkről, új akciókról, rendezvényekről, esetenként hírlevélben is tájékoztatjuk. Köszönjük, hogy elolvasta ezt a levelet, valamint, hogy meglátogatta a GumiPiac Magazin (ww.gumipiacmagazin.hu)weboldalát a részletekért. Visszajelzéseit, véleményét, építő kritikáját várjuk a info@gumipiacmagazin.hu email címen. Ha zavartuk vagy
kellemetlenséget okozunk levelünkkel, minden levél végén van lehetősége a leiratkozásra!


Ez az elektronikus levél bizalmas és/vagy jogilag védett információkat tartalmazhat, és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót (info@gumipiacmagazin.hu), és a levelet törölje rendszeréből. Az elektronikus levél engedély nélküli másolása, sokszorosítása,
terjesztése, módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tiltott.


Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a GumiPiac Magazin. hivatalos álláspontját adott ügyben.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogáról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH: 130984/2017.
 
 
 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide