interpneu.de     Online-Shop    

Tapasztalja meg a teljesítményt, új módon

 

Fedezze fel az új tesztgyőztest 2024-ben: A Continental SportContact 7 új mércét állít fel a teljesítmény és a biztonság terén. Biztosítsa magát és ügyfeleit egy bizonyítottan piacvezető legjobb teljesítményében.

Biztonság minden helyzetben – Németországban fejlesztették ki.

SportContact 7

  • Bízzon a minden tekintetben stabil vezetési viselkedésében nedves és száraz utakon.

  • Élvezze a hosszan tartó vezetési élményt az extra puha BlackChili keverék és az extra merev profil tökéletes kölcsönhatásának köszönhetően.

  • Tapasztalja meg a tipikus SportContact érzést a különböző járműosztályokra szabva.

 

Vásároljon Continental SportContact 7-et

 


A Continental márka

A Continental Tyres több mint 150 éve képviseli a minőséget, az innovációt és a biztonságot az abroncsgyártás területén. A technológiai fejlődésre töretlenül összpontosítva a Continental olyan termékeket kínál, amelyek mind a teljesítmény, mind a környezetvédelem terén mércét állítanak fel.

• Kapcsolatfelvételi űrlap

 Felni és TPMS konfigurátor

Gruber Zoltán

Interpneu - Export csoport

     

 Gyors és könnyű választás, akár TPMS  lehetőséggel is! Tanácsadás, műbizonylat.
Konfigurátor

Vezető Export felelős
Telefon:
+49 721 6188 -147
E-Mail:
zoltan.gruber@pneu.com 

Telefon:
+49 721 6188 -111,
Telefax:
+49 721 6188 -409.
E-Mail:
ip-export@pneu.com
  

     

Interpneu GmbH
An der Rossweid 23-25
76229 Karlsruhe
Deutschland
Vezetők:
Wolfgang Butsch
 Johannes Kuderer

Tel.: +49 721 6188 222
Fax: +49 721 6188 404
E-Mail: news-ip@pneu.com
Internet: www.interpneu.de
Cégjegyzékszám:
Amtsgericht Mannheim,
HRB 106894 

Adatvédelmi nyilatkozat

USt-IdNr: DE811782685


INTERPNEU – Az egyik legerősebb nagykereskedő gumiabroncsok, kerekek és kiegészítők területén, egész Európában

Az Interpneu vállalkozást 1970-ben alapították Karlsruhébe. Azóta már a Pneuhage csoport tagjaként Európa egyik vezető szereplője a gumiabroncsok és keréktárcsák értékesítésének területén. Az Interpneu termékpalettája nagyon széles. Megtalálhatók a motorkerékpár, autó, haszongépjármű, 4X4, mezőgazdasági és ipari abroncsok  teljes családja, szinte az összes ismert márkából.

Széles választék és a kiváló szakmai kapcsolat a siker titka

Gumiabroncs és felni választékunk több, mit 35 márkából áll. Ez azt jelenti, hogy a teljes paici szegmenst le tudjuk fedni a legolcsóbbtól a prémium kategóriáig.

Forgalmazott termékeink között számos exkluzív márka van, amit csak az Interpneun keresztül érhető el. Forgalmazott termékeinkben nagy részesedéssel bír a könnyűfém keréktárcsák választéka. Ezt úgy értük el, hogy több mint 20 neves gyártó és saját excluzív márkákat értékesítünk szerte Európában.

A teljes raktárkészletünk az Interneten keresztül a nap 24 órájában elérhető. Itt nem csak raktárkészleteket láthatnak, hanem egy keréktárcsa konfigurátort is, amely nem csak a látványban segíti a vásárlót, hanem nagyon sok hasznos műszaki és technikai információt is ad. A kiválasztott autótípus megjelenése után az adatbázis kikeresi a keresett járműre a megfelelő gumiabroncs és felni kombinációt. Ez akár 9 millió lehetőségből is szinte azonnal megtörténik. Vásárlás esetén természetesen a megfelelő tanúsítvány is letölthető.

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen további kérdése van, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!


 
Ezt a hírlevelet a GumiPiac Magazin hírlevél szolgáltatásán keresztül küldtük ki!
Amennyiben Önt is érdeklik a részletek kérem írja meg! >>>
 
Jelenleg a GumiPiac Magazin hírlevelét olvassa. Híreinkről, új akciókról, rendezvényekről, esetenként hírlevélben is tájékoztatjuk. Köszönjük, hogy elolvasta ezt a levelet, valamint, hogy meglátogatta a GumiPiac Magazin (ww.gumipiacmagazin.hu)weboldalát a részletekért. Visszajelzéseit, véleményét, építő kritikáját várjuk a info@gumipiacmagazin.hu email címen. Ha zavartuk vagy
kellemetlenséget okozunk levelünkkel, minden levél végén van lehetősége a leiratkozásra!


Ez az elektronikus levél bizalmas és/vagy jogilag védett információkat tartalmazhat, és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót (info@gumipiacmagazin.hu), és a levelet törölje rendszeréből. Az elektronikus levél engedély nélküli másolása, sokszorosítása,
terjesztése, módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tiltott.


Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a GumiPiac Magazin. hivatalos álláspontját adott ügyben.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogáról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH: 130984/2017.
 
 
 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide