Blog Archives

ALCAR-kerékinnovációk-2023

ALCAR kerékinnovációk 2023 – Innovatív technológiák, kimagasló minőség, vagy egyszerűen csak jó megjelenés – ezek a DEZENT és DOTZ 4×4 új kerekei, amik 2023 őszétől kaphatók.

Bővebben »

yokohama_E+_-jel

A YOKOHAMA bevezeti az „E+” védjegyet, amelyet a villamosított járművek által igényelt tulajdonságokkal rendelkező gumiabroncsaira alkalmaznak.

Bővebben »

e-mobilitás-az-alcarnal

Az ALCAR különösen a közelgő tavaszi szezon előtt a szakműhelyek, abroncskereskedők és autókereskedések nagy választékát kínálja felniknek az E generációs járművekhez. A keresést megkönnyíti a teljesen újratervezett „e-mobilitás” kategória és szűrőfunkció az AEZ és DEZENT márkák a digitális weboldalakon.

Bővebben »

Alliance Forestar 344 ELIT

Az Olofsfors, a Clarks és a Pewag vezető lánctalpgyártók hivatalosan is jóváhagyták az Alliance 643 Forestar III és a 644 Forestar III gumiabroncsok használatát a lánctalpaikhoz

Bővebben »

Yokohama GEOLANDAR X_CV_G057

A YOKOHAMA bejelentette, hogy idén januárban megkezdte GEOLANDAR X-CV gumiabroncsának szállítását a Toyota Motor Corporation számára, amelyet a Toyota új Lexus LX SUV-ján elsőszerelésként (OE) használnak 265/55R20 és 265/50R22 méretben.

Bővebben »