Blog Archives

Alliance Forestar 344 ELIT

Az Olofsfors, a Clarks és a Pewag vezető lánctalpgyártók hivatalosan is jóváhagyták az Alliance 643 Forestar III és a 644 Forestar III gumiabroncsok használatát a lánctalpaikhoz

Bővebben »

Yokohama GEOLANDAR X_CV_G057

A YOKOHAMA bejelentette, hogy idén januárban megkezdte GEOLANDAR X-CV gumiabroncsának szállítását a Toyota Motor Corporation számára, amelyet a Toyota új Lexus LX SUV-ján elsőszerelésként (OE) használnak 265/55R20 és 265/50R22 méretben.

Bővebben »

Sailun 3

A Sailun egyik leányvállalata, a Maxam a világ legnagyobb speciális gumiabroncsgyártó és forgalmazó vállalatai közé tartozik.

Bővebben »

Sailun 2

A Sailun már most is több mint 40 millió személy és teherautó gumiabroncsot gyárt évente, amelyeket a világ több mint 180 országába exportál.

Bővebben »

Sailun 1

A Sailun a legújabb műszaki szabványoknak megfelelően gyárt gumiabroncsokat. Ez a Sailun gyár Qingdaóban található. A Sailun összesen öt, a legmodernebb technológiát alkalmazó gyártóüzemmel rendelkezik.

Bővebben »

Sailun 4

Gareth Passmore a Sailun Europe vezető alelnöke (személy és teher abroncsok). Sokéves tapasztalattal rendelkezik a gumiabroncs-iparban, és ambiciózus céljai vannak a Sailunnal – Németországban is.

Bővebben »