Blog Archives

FEDEZZE-FEL-A-FLEETCARE-T

A Fleetcare egy integrált gumiabroncs- és flottakezelési megoldás a Bridgestone-tól, amellyel gyorsan előremozdíthatja vállalkozását.

Bővebben »

DUELER-ALL-TERRAIN-AT002-muszaki1

MODERN, TEREPKÉPES KIALAKÍTÁS AGRESSZÍV GUMIABRONCS-KIALAKÍTÁS AZ OPTIMÁLIS TAPADÁS ÉRDEKÉBEN Modern terepjáró kialakítás hatszögletű középső blokkok alakjával és a váll és az oldalfal közötti körkörös kapcsolattal.

Bővebben »

DUELER-ALL-TERRAIN-AT002-muszaki2

MAGAS SZILÍCIUM-DIOXID-KEVERÉK ÉS Z-ALAKÚ LAMELLÁK​ A KIVÁLÓ NEDVES ÉS SZÁRAZ TAPADÁS ÉRDEKÉBEN Magas szilícium-dioxid-tartalmú keverék, amely kiváló tapadást biztosít a nedves manőverek során, valamint Z-alakú lamellák, amelyek növelik a harapóélességet, javítva az oldalirányú és hosszirányú tapadást.

Bővebben »

DUELER-ALL-TERRAIN-AT002

Az új Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 prémium kategóriás terepabroncs amellett, hogy megbirkózik a terep kihívásaival, az országúton is megállja a helyét.

Bővebben »

DUELER-ALL-TERRAIN-AT002-muszaki3

OPTIMALIZÁLT ÉRINTKEZÉSI FELÜLET ÉS CSÚSZÁSMÉLYSÉG A JOBB FUTÁSTELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN Optimalizált érintkezési felület az egyenletes merevség és az érintkezési nyomás eloszlásának biztosítása érdekében, valamint megnövelt csúszásmélység a futásteljesítmény további növelése érdekében, a magasabb természetes gumitartalomnak köszönhetően a gördülési ellenállás csökkenése nélkül.

Bővebben »