ROCKTHEROAD a Vredesteinnel

Rate this post

Ibiza napsütötte szigete nemrég egy igazán különleges partneri kapcsolat létrejöttének volt házigazdája

A Vredestein a vezetés örömét DJ Hardwellel és Carmen Jordá autóversenyzővel ünnepli
A Vredestein a vezetés örömét DJ Hardwellel és Carmen Jordá autóversenyzővel ünnepli

A Vredestein bejelentette az abroncsmárka DJ Hardwellel, a kétszer is a világ első számúnak megválasztott DJ-jével, valamint a spanyol fejlesztőpilótával, Carmen Jordával való együttműködését. Ők fogják Önt végigvezetni a dinamikus vezetést és DJ Hardwell lebilincselő zenéjének lüktetését ötvöző izgalmakon. Az egyedülálló zeneszámban, amelynek alapját a Vredestein abroncsok által kínált technikai abroncsadatok képezik, DJ Hardwellt Carmen Jordá vezetési tapasztalata inspirálja majd.

ROCKTHEROAD

A zeneszám remixében Hardwell a Carmen által vezetett autó gumiabroncsainak technikai adatait használta fel. „A számban a Vredestein abroncsok adatait szerettem volna olyan dinamikus ritmusba átültetni, amely népszerűsíti és hangsúlyozza a vezetés örömét” – mondja Hardwell. A tény, hogy Carmen Jordá vezetési képességei érzéki hangzásra és látványra teremtettek, senkit sem lep meg. A Hardwell és Carmen Jordá által készített mixhez egy, a DJ-t és az autóversenyzőt egyaránt megjelenítő videoklip is tartozik majd. A szám és a klip hivatalosanoktóberben jelenik meg. A #ROCKTHEROAD kampány a Vredestein történetének legnagyobb online kampánya, és a téliabroncs-szezon során vetik majd be. A Verdestein aktuális stratégiáját a zenére és a közösségi oldalak kiterjedt használatára összpontosítva alakítja. „Ezzel a kampánnyal újrapozicionáljuk a Vredestein márkát, amely mostantól az autójáért és a versenyzés öröméért rajongó fiatalabb közönséget célozza meg” – magyarázza Marco Paracciani, az Apollo Tyres marketingigazgatója.

Próbálja ki Ön is
A rajongók és szurkolók egy keverő és egy laptop segítségével maguk is elkészíthetik a saját mixüket. A pályázatokat DJ Hardwell bírálja el, a legjobb öt zeneszámot pedig díjjal jutalmazzuk.

www.rocktheroad.com
www.facebook.com/vredestein
www.twitter.com/vredestein
www.instagram.com/vredestein

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 5 =