ROCKTHEROAD a Vredesteinnel

Rate this post
A Vredestein a vezetés örömét DJ Hardwellel és Carmen Jordá autóversenyzővel ünnepli
A Vredestein a vezetés örömét DJ Hardwellel és Carmen Jordá autóversenyzővel ünnepli

Ibiza napsütötte szigete nemrég egy igazán különleges partneri kapcsolat létrejöttének volt házigazdája. A Vredestein bejelentette az abroncsmárka DJ Hardwellel, a kétszer is a világ első számúnak megválasztott DJ-jével, valamint a spanyol fejlesztőpilótával, Carmen Jordával való együttműködését. Ők fogják Önt végigvezetni a dinamikus vezetést és DJ Hardwell lebilincselő zenéjének lüktetését ötvöző izgalmakon. Az egyedülálló zeneszámban, amelynek alapját a Vredestein abroncsok által kínált technikai abroncsadatok képezik, DJ Hardwellt Carmen Jordá vezetési tapasztalata inspirálja majd.

ROCKTHEROAD
A zeneszám remixében Hardwell a Carmen által vezetett autó gumiabroncsainak technikai adatait használta fel. „A számban a Vredestein abroncsok adatait szerettem volna olyan dinamikus ritmusba átültetni, amely népszerűsíti és hangsúlyozza a vezetés örömét” – mondja Hardwell. A tény, hogy Carmen Jordá vezetési képességei érzéki hangzásra és látványra teremtettek, senkit sem lep meg. A Hardwell és Carmen Jordá által készített mixhez egy, a DJ-t és az autóversenyzőt egyaránt megjelenítő videoklip is tartozik majd. A szám és a klip hivatalosanoktóberben jelenik meg. A #ROCKTHEROAD kampány a Vredestein történetének legnagyobb online kampánya, és a téliabroncs-szezon során vetik majd be. A Verdestein aktuális stratégiáját a zenére és a közösségi oldalak kiterjedt használatára összpontosítva alakítja. „Ezzel a kampánnyal újrapozicionáljuk a Vredestein márkát, amely mostantól az autójáért és a versenyzés öröméért rajongó fiatalabb közönséget célozza meg” – magyarázza Marco Paracciani, az Apollo Tyres marketingigazgatója.

Próbálja ki Ön is
A rajongók és szurkolók egy keverő és egy laptop segítségével maguk is elkészíthetik a saját mixüket. A pályázatokat DJ Hardwell bírálja el, a legjobb öt zeneszámot pedig díjjal jutalmazzuk.

www.rocktheroad.com
www.facebook.com/vredestein
www.twitter.com/vredestein
www.instagram.com/vredestein

Ezt olvasta már?

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Új Michelin kerékpár gumiabroncs

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük