Legfrissebb hírek

AZ Apollo Tyres-hez csapatához csatlakozott Francesco Gori

Rate this post

Francesco Gori stratégiai tanácsadóként folytatja pályafutását az Apollo Tyres Ltd. igazgatótanácsának csapatában.

Francesco Gori stratégiai tanácsadóként csatlakozik az Apollo Tyres csapatához
Francesco Gori stratégiai tanácsadóként csatlakozik az Apollo Tyres csapatához

Francesco Gori stratégiai tanácsadóként folytatja pályafutását az Apollo Tyres Ltd. igazgatótanácsának csapatában. A kinevezés a vállalat nemzetközi terjeszkedésének egyik fontos mérföldköve is egyben, hiszen a jövőben ennek a stratégiának a támogatása és az új piacok menedzselése, fejlesztése is a feladatai közé fog tartozni.

A stratégiai tanácsadó számára a gumiabroncsgyártó iparág nem ismeretlen

Francesco Gori  2006-tól 2012-ig a Pirelli Tyre ügyvezetői igazgatójaként a vállalat 33 éves fennállásának egyik legsikeresebb időszakát érte el, amelyet távozásakor úgy ismertek el, mint „igen jelentős hozzájárulást a csoport eredményeihez és fejlesztéseihez”. Gori kinevezésével kapcsolatban Neeraj Kanwar, az Apollo Tyres Ltd. alelnöke és vezérigazgatója a következőt mondta: „Megtiszteltetés az Apollo számára, hogy egy olyan személy csatlakozik a vállalathoz stratégiai tanácsadóként, mint Francesco Gori, aki előző vállalatánál kialakított sikeres stratégiája révén széles körben elismertté vált a szakmában. Mély és átfogó tudással rendelkezik a teljes iparágról, ezért az új lehetőségek kapcsán felbecsülhetetlen erőforrásként tekintünk rá. Szertettel köszöntjük az Apollo családjában, már várjuk a közös munkát.”

„Sikeres szervezetként, az Apollo Tyres felgyorsította növekedését a meglévő piacokon történő megerősödése által. A gyöngyöshalászi 475 millió euróból megvalósuló európai zöldmezős beruházás segítségével megerősíti kulcsfontosságú globális márkáit, az Apollót és a Vredesteint. Alig várom, hogy Neeraj Kanwarral és csapatával dolgozhassak és közösen váljunk a gumiabroncsgyártó iparág meghatározó szereplőjévé.” – nyilatkozta Francesco Gori.

_______________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × egy =