A Hankook kutatás-fejlesztési központjának megnyitását ünnepli

Rate this post

 A Hankook Tire megtartotta a “Hankook Technodome”, az új kutatás-fejlesztési központ megnyitó ünnepségét a koreai Daejeonban

A Hankook Tire optimális kutatási környezetet alakít ki új untramodern központjában, hogy így megerősítse technológiai vezető szerepét továbbá a munkafolyamatok innovációs fejlesztésével felépíti a “proaktív” vállalati kultúráját.

A Hankook Tire megtartotta a “Hankook Technodome”, az új kutatás-fejlesztési központ megnyitó ünnepségét a koreai Daejeonban, ami újabb mérföldkövet jelent ahhoz, hogy technológiai vezető szerepén keresztül világszintű csúcsmárkává fejlődjön.

A Hankook Technodome a Hankook Tire komoly elkötelezettségét bizonyítja a kutatás-fejlesztési innováció iránt. Az új központ a vállalat globális kutatás-fejlesztési infrastruktúrájának alapvető elemeként fog működni. Mivel a csúcstechnológiájú létesítmény optimális környezetet biztosít a kutatáshoz, a Hankook Tire olyan saját technológiák kidolgozására összpontosíthat itt a jövő számára, amelyekkel megalapozhatja a vállalat közép- és hosszú távú kutatás-fejlesztési terveinek megvalósítását a világszínvonalú abroncstechnológia és minőség terén. Az új kutatás-fejlesztési központ döntő fontosságú szerepet tölt majd be a Hankook Tire proaktív vállalati kultúrájának bevezetésében a munkafolyamatok innovációja terén, hogy a cég a kutatás-fejlesztési képességeinek folyamatos erősítésével újabb lépést tehessen a csúcsszintű vállalattá válás útján.

 A Hankook Tire megtartotta a “Hankook Technodome”, az új kutatás-fejlesztési központ megnyitó ünnepségét a koreai Daejeonban

A Hankook Technodome épületet a Sir Norman Foster által alapított Foster + Partners cég tervezte, és a Hankook Tire élvonalbeli technológiáját, vízióját és kultúráját jeleníti meg. A Hankook Technodome összesen 220 millió euró (266,4 milliárd KRW) költséggel épült a dél-koreai Daejeonban. A kutatás-fejlesztési központ alapterülete 96,328㎡, ezen belül a kutatás-fejlesztési munkavégzés céljára szolgáló épület 6 emeletes, mellette pedig egy 8 emeletes lakóépület ad otthont az alkalmazottaknak, fitnesz központtal, egészségügyi rendelőkkel, kávézókkal és óvodával.

A Hankook Technodome épület aranyfokozatú LEED minősítést kapott (Leadership in Energy and Environmental Design – Kiemelkedő energiahatékonysági és környezetvédelmi tervezésért) az USGBC-től (U.S. Green Building Council), amely az egyik legelismertebb zöldépület minősítési rendszer.

Emellett a Hankook Technodome készen áll arra, hogy tovább erősítse technológiai vezető szerepét és ezáltal hatékonyan kezelje a gyorsan változó üzleti környezetet az autóiparban, ahogy az új technológiák, mint az elektromos és önvezető autók egyre nagyobb teret nyernek. A különféle kutatási és tesztberendezésekkel felszerelt központban többek között megtalálható egy vezetés-szimulációs rendszer, valamint az ‘SPMM (Suspension Parameter Measuring Machine / felfüggesztés paraméter mérőberendezés) melyekkel virtuális teszteket lehet végezni a digitális eredmények feljegyzésével. A Hankook Technodome-ban mutatja majd be a Hankook Tire a jövőbeni technológiáit, amelybe beletartoznak a környezetbarát anyagok, az új anyagok kifejlesztésének módjai és a szimulációs, valamint a hálózati technológiák.

 A Hankook Tire megtartotta a “Hankook Technodome”, az új kutatás-fejlesztési központ megnyitó ünnepségét a koreai Daejeonban

A Hankook Tire a „Proaktív kultúra” elnevezésű vállalati kultúrát tervezi bevezetni a Hankook Technodome segítségével, hogy ezzel is tovább erősítse pozícióját világszinten vezető abroncsgyártóként. Az „Egy vállalat koncepció” (‘One Company Concept’) szerint tíz független iroda és laboratórium található egy tető alatt, azt szimbolizálva, hogy az összes iroda egy vállalathoz tartozik. A központi területet úgy alakították ki, hogy az alkalmazottak kényelmes és aktív kommunikációját szolgálja.

„A Hankook Technodome olyan kiemelkedő műszaki berendezésekkel van felszerelve és olyan optimális munkakörülményeket biztosít, amelyekkel az innováción keresztül megerősíthető globális szintű versenyképességünk, miközben aktívan kezelhetjük a gyors változásokat az üzleti környezetben, hogy a különféle ügyféligényeknek megfelelő termékeket tudjunk szállítani. Úgy gondolom, hogy az új Hankook Technodome nagyszerű alapot jelent a jövő abroncs-technológiájának kidolgozásához, mivel optimalizált folyamatokat biztosít a jövőbeni technológiák kifejlesztése és a meglévő technológiák erősítése által, aminek köszönhetően egyre lendületesebben haladhatunk afelé, hogy világszintű csúcsvállalattá fejlődjünk.” – nyilatkozta Seung Hwa Suh, a Hankook Tire elnök vezérigazgatója.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 + kilenc =