A Hankook nyerte az Év Vállalati Önkéntes Programja Díjat

Rate this post

2016-ban a Hankook Tire Magyarország Kft. lett az Év Vállalati Önkéntes Program Díj nyertese. A rácalmási gyár negyedik éve futó „Dolgozói Önkéntes Programja” az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) által indított pályázaton nyert elismerést.

hankook-gumi-dijatado__serfozo-zsoka_banhegyesi-attila-660

Az alkalmazottakat aktívan bevonó támogatási program keretein belül a vállalat a dolgozók által javasolt közhasznú szervezeteknek és közintézményeknek nyújt segítséget a rácalmási gyár tágabb környezetében. 2016-ban 30 önkéntes projekt valósult meg, mintegy 12 millió forint összértékben.

hankook_gumi_onkentes_grafika-660

Az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) célja a magyarországi önkéntesek és az őket foglalkoztató szervezetek munkájának támogatása, illetve az önkéntesség kultúrájának terjesztése. A nem mindennapi erőfeszítések elismerésére az ÖKA idén már 8. alkalommal hirdette meg az „Önkéntességért Díj” pályázatot, melynek keretén belül 6 kategóriában volt lehetőség pályázni. A díjazás egyik alapvető célja, hogy sokak számára vonzóvá tegye ezt a tevékenységet, illetve a nyertesek bemutatásával az önkéntesség társadalmi megítélését kedvező irányba mozdítsa. A Hankook Tire Magyarország Kft. az Év Vállalati Önkéntes Programja kategóriában győzedelmeskedett Dolgozói Önkéntes Programjával.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc − négy =