YOKOHAMA ADVAN dB V552

Rate this post

A The Yokohama Rubber Co., Ltd., bejelentette, hogy novembertől megkezdik az ADVAN márkájuk legújabb tagjának, az „ADVAN dB V552”-nek a forgalmazását az Ázsiai piacon.

A valaha volt legcsendesebb gumiabroncs*
A valaha volt legcsendesebb gumiabroncs*

Az „ADVAN dB V552” 24 különböző méretben lesz elérhető a 155/65R14 75H mérettől, a 265/35R18 97W XL méretig. A gyártó tervei szerint fokozatosan, egyre több mérettel bővíti majd a választékot.

Az „ADVAN dB V552” a korábbi „ADVAN dB” típust váltja fel, ami még 2009-ben jelent meg. Az „ADVAN dB V552” egy prémium, komfort gumiabroncs, amelynek célja, hogy teljes mértékben megváltoztassa az utazás élményét. A fejlesztés célja egy olyan gumiabroncs gyártása volt, amely eddig soha nem látott módon csendes*. Ennek eredményeképpen nyugalmas és komfortos vezetési élményben lehet része az autóvezetőknek”. A YOKOHAMA sikeresen teljesítette ezeket a célokat a gördülési zajok csökkentésével.

Az „ADVAN dB V552” alacsony zajszintje egy alapos újra tervezés eredménye. Magába foglalja az összes design elemet – beleértve a mintatervezést, a profil alakját, a belső struktúrát, minden részlet formáját és méretét, a futófelület érintkezését – a korábbi tervek teljes felülbírálását. Ezenkívül a gyártó a gumiabroncs nedves tapadását és üzemanyag-hatékonyságát is javította nagymértékben, egy újonnan kifejlesztett vegyület alkalmazásával, amely növeli a szilika egyenletes eloszlását.

Az „ADVAN dB V552” méret kínálatának jelentős bővítése várható, elősegítve ezzel a csöndes vezetési élményt minél több autótípusnál, a prémium szedánoktól kezdve, a prémium családi autókon, elektromos- és hibrid járműveken át egészen a kompakt autókig.

A Yokohama Rubber tervei szerint a gumiabroncsot a 45. Tokyo Motor Show 2017 és a Tokyo Big Sight nevű rendezvényen mutatja be október 25 és november 5. között. A közönség számára október 28-tól érhető majd el.

*A Yokohama Rubber által gyártott és értékesített gumiabroncsokkal összehasonlítva.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük