YOKOHAMA ADVAN dB V552

Rate this post

A The Yokohama Rubber Co., Ltd., bejelentette, hogy novembertől megkezdik az ADVAN márkájuk legújabb tagjának, az „ADVAN dB V552”-nek a forgalmazását az Ázsiai piacon.

A valaha volt legcsendesebb gumiabroncs*
A valaha volt legcsendesebb gumiabroncs*

Az „ADVAN dB V552” 24 különböző méretben lesz elérhető a 155/65R14 75H mérettől, a 265/35R18 97W XL méretig. A gyártó tervei szerint fokozatosan, egyre több mérettel bővíti majd a választékot.

Az „ADVAN dB V552” a korábbi „ADVAN dB” típust váltja fel, ami még 2009-ben jelent meg. Az „ADVAN dB V552” egy prémium, komfort gumiabroncs, amelynek célja, hogy teljes mértékben megváltoztassa az utazás élményét. A fejlesztés célja egy olyan gumiabroncs gyártása volt, amely eddig soha nem látott módon csendes*. Ennek eredményeképpen nyugalmas és komfortos vezetési élményben lehet része az autóvezetőknek”. A YOKOHAMA sikeresen teljesítette ezeket a célokat a gördülési zajok csökkentésével.

Az „ADVAN dB V552” alacsony zajszintje egy alapos újra tervezés eredménye. Magába foglalja az összes design elemet – beleértve a mintatervezést, a profil alakját, a belső struktúrát, minden részlet formáját és méretét, a futófelület érintkezését – a korábbi tervek teljes felülbírálását. Ezenkívül a gyártó a gumiabroncs nedves tapadását és üzemanyag-hatékonyságát is javította nagymértékben, egy újonnan kifejlesztett vegyület alkalmazásával, amely növeli a szilika egyenletes eloszlását.

Az „ADVAN dB V552” méret kínálatának jelentős bővítése várható, elősegítve ezzel a csöndes vezetési élményt minél több autótípusnál, a prémium szedánoktól kezdve, a prémium családi autókon, elektromos- és hibrid járműveken át egészen a kompakt autókig.

A Yokohama Rubber tervei szerint a gumiabroncsot a 45. Tokyo Motor Show 2017 és a Tokyo Big Sight nevű rendezvényen mutatja be október 25 és november 5. között. A közönség számára október 28-tól érhető majd el.

*A Yokohama Rubber által gyártott és értékesített gumiabroncsokkal összehasonlítva.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − tizenhárom =