YOKOHAMA GEOLANDAR G055 gumival érkezik az új Jeep Compass

Rate this post

A Yokohama bejelentette, hogy a Jeep® hivatalos gumiabroncs beszállítója lett az új Compass modellekhez. Észak Amerikában 2017 júniusa után értékesített összes FCA US LLC Jeep® Compass modell Yokohama „GEOLANDAR G055” gumiabronccsal érkezik a gyárból. Az új Compasst 225/55R18 98H méretű gumikkal szerelik.

A Jeep® Compass modelleket még 2016 év végén kezdték értékesíteni Kínában, szintén YOKOHAMA „GEOLANDAR G055” abroncsokkal szerelve.

A „GEOLANDAR G055”, a YOKOHAMA „BluEarth” technológia alapjaira épülő SUV gumiabroncs, mely lehetővé teszi a megfelelő teljesítmény leadását különböző útviszonyok mellett. A„GEOLANDAR G055” egyesíti a hatékony üzemanyagfogyasztást, a kényelmet és a biztonságot. A ”BluEarth” technológia védjegye jól látható a gumi oldalfalán is.

A „GEOLANDAR G055” gumik azokra a SUV-okra lettek tervezve, amiket elsősorban közúti használatra terveztek a gyártók, beleértve a crossovereket, a kis- és a közepes méretű SUVokat, amik igen népszerűek a világ minden táján.

A Yokohama Rubber dinamikusan fejleszti élvonalbeli „BluEarth” környezetbarát gumiabroncs-technológiáját, melynek köszönhetően már számos autógyártó alkalmazza eredeti felszerelésként, különösen az új üzemanyagtakarékos öko-autók és hybrid járművek esetében.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + 15 =