Főoldal / 1 Egyéb / Gyermekkórház égési osztályát segítette az Apollo Tyres Miskolcon

Gyermekkórház égési osztályát segítette az Apollo Tyres Miskolcon

Gyermekkórház égési osztályát segítette az Apollo Tyres Miskolcon
Értékeld a cikket

Az abroncsgyártó cég futball válogatottja az V. Cégek Sport rangadóján játszott az égési sérült gyermekek kórtermének klimatizálásáért.

Ötödször rendezték meg a Cégek Sport rangadóját Miskolcon, amelyet minden évben egy jótékonysági adománygyűjtéssel is egybekötnek. Idén a miskolci Gyermekkórház Regionális Égési Centrumának segítéséért folytak a játszmák a kispályás futball és kosárlabda mérkőzéseken. Az Apollo Tyres focikupa győztes válogatott csapata futball kategóriában indult a Sportrangadón a beteg gyermekek támogatásáért. A cél az osztály klímaberendezésére szükséges összeg összegyűjtése volt, amelyet sikerült megvalósítani. Az adományokból 5 klímaberendezést vásároltak.

Az ünnepélyes átadót november 20-án 11 órakor rendezték meg. A klímaberendezések átadását követően az osztály gyermekeit apró finomságokkal is meglepték.

Az Apollo Tyres nem első alkalommal segített beteg gyermekeknek, tavaly egy játszószoba kialakításában is részt vett a Gyöngyösi Kórházban. A kezdeményezéssel a gyerekek kórházban töltött idejét igyekeztek jobb hangulatúvá tenni.

Ezt olvasta már?

A Ford Fiesta is négyévszakos Vredestein abroncsokat kap

A Ford Fiesta is négyévszakos Vredestein abroncsokat kapÉrtékeld a cikket Egymásután jelentik be azokat a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × kettő =