Gyermekkórház égési osztályát segítette az Apollo Tyres Miskolcon

Rate this post

Az abroncsgyártó cég futball válogatottja az V. Cégek Sport rangadóján játszott az égési sérült gyermekek kórtermének klimatizálásáért.

Ötödször rendezték meg a Cégek Sport rangadóját Miskolcon, amelyet minden évben egy jótékonysági adománygyűjtéssel is egybekötnek. Idén a miskolci Gyermekkórház Regionális Égési Centrumának segítéséért folytak a játszmák a kispályás futball és kosárlabda mérkőzéseken. Az Apollo Tyres focikupa győztes válogatott csapata futball kategóriában indult a Sportrangadón a beteg gyermekek támogatásáért. A cél az osztály klímaberendezésére szükséges összeg összegyűjtése volt, amelyet sikerült megvalósítani. Az adományokból 5 klímaberendezést vásároltak.

Az ünnepélyes átadót november 20-án 11 órakor rendezték meg. A klímaberendezések átadását követően az osztály gyermekeit apró finomságokkal is meglepték.

Az Apollo Tyres nem első alkalommal segített beteg gyermekeknek, tavaly egy játszószoba kialakításában is részt vett a Gyöngyösi Kórházban. A kezdeményezéssel a gyerekek kórházban töltött idejét igyekeztek jobb hangulatúvá tenni.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + 7 =