Legfrissebb hírek

Gumiflex Kft.- Találkozzunk az Agromash Expo-n!

Rate this post

Ezúton meghívjuk Önt az AGROmashEXPO, AgrárgépShow (2018. január 24-27. Hungexpo) kiállításra, jöjjön el és látogasson meg bennünket a Gumiflex Kft. C pavilon A11-es standján!

Magyarország legnagyobb és legjelentősebb mezőgazdasági szakkiállítása az AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2018-ban január 24-27. között kerül megrendezésre.

Az idei évben a látogatók megismerhetik az újdonságokat, a legújabb trendeket. Az újdonságok között található majd többek között az Év traktora és Év design traktora címet elnyert Valtra T254 Versu Smart Touch is, mely Hannover után először itt mutatkozik be a régióban.

A vásártér 40.000 négyzetméternyi területén megismerhetők az agráriumban használt legújabb erő- és munkagépek, mezőgazdasági technológiák, melyeket idén több mint 300 standon mutatnak be igen nagy kitekintést biztosítva a látogatóknak.

A rendezvényre itt regisztrálhat.

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy visszaigazoló e-mailt, csatolmányban pedig egy pdf dokumentumot, amely egy visszaigazolás arról, hogy jogosult kedvezményes jegy vásárlására. Ezt kinyomtatva magával kell hoznia és annak a pénztárban történő bemutatásával vásárolhatja meg a kedvezményes (2000 Ft) belépőjegyet.

Amennyiben a regisztrációt követően rögtön meg is vásárolja online a kedvezményes jegyet, akkor már csak a kinyomtatott jegyet kell magával hoznia, amivel sorban állás nélkül beléphet a fogadó csarnokoban az Előregisztráltak feliratú kapuknál.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − öt =