Legfrissebb hírek

A Goodyear Dunlop Tires Germany megkapta a Nissan minőségi tanúsítványát

Rate this post

A Nissan Europe beszállítói minőséggel kapcsolatos éves szemináriuma keretében az autógyártó beszerzési részlegének képviselői elismerték a Goodyear Dunlop „kiváló teljesítményét az autóipari alkatrészek Nissan számára történő beszállításában”.

A Nissan beszerzési részlege – mely a beszállítók értékelése során számos tényezőt tekintetbe vesz, így például a teljesítést, a költségeket és váratlan eseményeket – nagyon pozitív értékelést adott a Goodyearről. Nagyra értékelték a Goodyear teljesítményét a 2016-os évre vonatkozóan, köszönhetően a termelési folyamat modellen (Production Process Model) keresztül elért kiváló eredményeknek is: az év folyamán egyetlen probléma sem merült fel a Nissan számára.

Az átadó ünnepségre szeptemberben került sor Spanyolországban, a Nissan barcelonai márkaközpontjában. Nick Harley, a Goodyear OE fogyasztókért felelősEMEA régiós ügyvezetője így kommentálta az eseményt: „A Nissanelismerése nagy megtiszteltetésa Goodyear és projektcsapataiszámára. A kitüntetés igazolja mindennapos,komoly elkötelezettségünket arra vonatkozóan, hogy a Nissan számára ne csak a termékek, de a szolgáltatások tekintetében is kiváló minőséget biztosítsunk.”

Ahogyan a Nissan a szemináriumon kifejtette, a Goodyear Dunlop a minőségi tanúsítványt „az autóipari alkatrészek beszállításában nyújtott kiváló teljesítményével” érdemelte ki.

Ezt olvasta már?

"Példamutató" új Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

„Példamutató” – Vredestein Ultrac Pro

A Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom + 16 =