Legfrissebb hírek

Hároméves együttműködést írt alá az Apollo Tyres és a DVTK

Rate this post

Az Apollo Tyres abroncsgyártó cég a gyöngyöshalászi gyár megnyitása után most a DVTK-val kötött partnerséget, hogy még szorosabbra fűzze viszonyát Magyarországgal. DVTK az északkelet-magyarországi régió legnagyobb sportklubja, a mostani együttműködés a férfi csapatokon kívül a női és az ifjúsági regionális futballcsapatokat is érinti. A világhírű Apollo Tyres, a DVTK szenvedélyes és kiterjedt rajongói bázisán keresztül szeretné hazai ismertségét növelni és a helyi közösségek támogatását folytatni.

– Az Apollo Tyres hisz a helyi közösségekkel és a kiemelkedő regionális szervezetekkel kiépített kapcsolatokban. Szeretnénk, ha ez a támogatás is segítene abban, hogy a sportolók sikeresebbek és népszerűbbek lehessenek, és ezáltal öregbíthessék a környék jó hírét. Ez az együttműködés az első lépés afelé, hogy az Apollo Tyres családjának tagjai között üdvözölhessük a DVTK-t is – mondta Tarnai Tamás, az Apollo Tyres emberi erőforrás és társasági támogatás igazgatója.

Az együttműködés részeként lehetőség nyílik majd arra, hogy több kereskedelmi partnerünket is meghívjuk a DVTK új stadionjába egy-egy mérkőzésre, ahol a DVTK népes szurkolótábora jelent garanciát a jó hangulatra. A kapcsolat már most is látható jele a játékosok mezén és a stadionban látható Apollo feliratok, logók, melyekkel a márkanév erősítése a cél.

 

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − 10 =