Főoldal / 1 Egyéb / Hiszünk a közös sikerben – gumiszerelok.com

Hiszünk a közös sikerben – gumiszerelok.com

Hiszünk a közös sikerben – gumiszerelok.com
Értékeld a cikket

Hiszünk a közös sikerben, ezért 90 napig díjtalanul használhatod gumiszerviz kereső oldalunkat, (www.gumiszerelok.com) és utána eldöntheted kívánsz-e a továbbiakban velünk maradni!

Először is szeretném megköszönni mindazoknak, akik már regisztráltak a weboldalon, mert Ti is kellettek ahhoz, hogy ilyen sikereket érjen el ez a szervizkereső oldal!
A kéréseket meghallgatva a regisztrációt az első három hónapban díjtalanná tettem, hogy mindenki el tudja dönteni 90 nap alatt, él-e ezzel az egyedi lehetőséggel vagy megelégszik azzal, hogy csak kipróbálja mennyire működő képes ez a rendszer!

Nagyon sok visszajelzés érkezett az oldal működésével kapcsolatban, amit szeretnék ezzel a 2 perces videóval megválaszolni.

Gondolom sikerült ezzel a videóval meggyőznöm arról, hogy Te is regisztrálgumiszerviz kereső oldalunkra, hiszen ezt eddig, már több, mint 200-an megtették.

Remélem Téged is hamarosan itt köszönthetünk.

Amennyiben maradt benned még kérdés, kérlek jelezd felém, hogy megnyugtatóan tudj regisztrálni!

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.
File Gábor
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Topolcsik Melinda

Négy autógyártó beszállítója lett a Bridgestone Tatabánya

Eredményes évet zárt a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. Megszerzett minősítéseinek köszönhetően közvetlen gyári beszállítója lett a BMW-nek, az Audinak, a Volkswagen Csoportnak és a Mercedesnek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 + 19 =