Legfrissebb hírek

Az Apollo új Aspire XP Winter típusú téli gumiabroncsa

Rate this post

A piac folyamatos igényeire válaszul az Apollo Tyres egy vadonatúj téli gumiabronccsal jelentkezett. Az Aspire XP Winter megjelenésével a téli választék 60 különféle típusra bővül, ami optimális lefedettséget biztosít a legnépszerűbb abroncsméretekhez. A gumiabroncs a közeljövőben 23 változatban lesz elérhető.

Kialakításából adódóan az Aspire XP Winter havas és nedves útfelületen egyaránt kiváló vezethetőséget és teljesítményt nyújt. Ezáltal garantálva a maximális biztonságot a téli hónapok alatt. A többirányú mintaárok – és lamellakialakítás fokozza a vezetés élményét. A strapabíró oldalfallal és belső felépítéssel bíró szerkezet, valamint a futófelületet alkotó keverékben lévő kopásálló polimerek pedig a hosszú élettartamot biztosítják.

Az Aspire XP Winter nedves útfelületen tapasztalható kiváló teljesítményének kulcsa. A kiemelkedő vízkiszorítási jellemzőkben, illetve a vállrész kanyarokban a vizet elvezető nyitott bordáiban keresendő, amelyeknek köszönhetően az abroncs páratlan vízenfutási mutatókkal rendelkezik. A havon elérhető legjobb kezelhetőség érdekében a gumiabroncs gyártása során alacsony hőmérsékletekre tervezett, gondosan összeállított keveréket használtak fel. A vállrészt oldalirányban futó, gyorsítás és fékezés közben a tapadást fokozó lamellákkal látták el. Az abroncs közepén pedig a manőverezést megkönnyítő, több irányban futó lamellákat és barázdákat alakítottak ki.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 5 =