Goodyear OMNITRAC Heavy Duty

Rate this post

Az új OMNITRAC HeavyDuty tehergépkocsi-abroncsok akár 15%-kal több aktív munkaórára képesek a Goodyear abroncsnyomást ellenőrző TPMS szolgáltatásával

A Goodyear OMNITRAC Heavy Duty termékcsaládját a nehéz terepen dolgozó, vegyes használatú gépjárművek számára fejlesztette ki. Az új abroncsok a korábbiaknál tartósabbak, hatékonyabbak, ráadásul jobb a futásteljesítményük és nagyobb húzóerőt biztosítanak – időjárási körülménytől függetlenül

Az új abroncsok a korábbiaknál tartósabbak, hatékonyabbak, ráadásul jobb a futásteljesítményük és nagyobb húzóerőt biztosítanak – időjárási körülménytől függetlenül (1). Az új termékcsalád kifejezetten az olyan billenőplatós tehergépjárművek és nehéz-haszongépjárművek számára készült, amelyek rövidebb távolságokat a közúti forgalomban is megtesznek, de alapvetően az abroncsok jelentősen megterhelő burkolatlan utakon; építkezéseken, bányákban, kőbányákban teljesítenek szolgálatot. Az új abroncsokra is vonatkozik a Goodyear OMNITRAC garancia(2) , amely a baleset következtében javíthatatlanná és használhatatlanná vált regisztrált abroncsok esetén nyújt fedezetet;a garancia továbbá biztosítja azt is, hogy annak keretében 100 százalékban újrafutózzák az abroncsokat.

A Goodyear OMNITRAC Heavy Duty termékcsaládját a nehéz terepen dolgozó, vegyes használatú gépjárművek számára fejlesztette ki.

„Az új OMNITRAC S és D abroncsok tavaly jelentek meg a piacon. Azokat kimondottan az olyan vegyes használatú gépjárművek számára fejlesztettük ki, amelyek javarészt közúton közlekednek. AGoodyear OMNITRAC Heavy Duty termékcsalád ezzel szemben olyan tehergépjárművekre készült, amelyek nehéz terepkörülmények között dolgoznak, ugyanakkor rövidebb távokat közúton is megtesznek. A Goodyear ORD a vállalat bevált terepabroncs-termékcsaládja, melynek összes tagja a legextrémebb körülmények között is kiváló húzóerőt biztosít” – fejti ki Maciej Szymanski, a Goodyear haszongépjármű-abroncságazatának európai marketingigazgatója.

„Innovatív termékeink teljes skálája áll vevőink rendelkezésére, és abroncsaink a közúti járművektől a legnehezebb terepkörülmények között dolgozó haszongépjárművekig minden igénytkielégítenek. Termékeink körét személyre szabható okos megoldások, valamint az elismert TruckForce hálózat szolgáltatásai egészítik ki, amelyek a Goodyear flották számára kidolgozott Total Mobilitykomplex szolgáltatási csomag szerves részét képezik.”

Az új OMNITRAC HeavyDutyabroncsok kialakítása lehetővé teszi, hogy azok megbirkózzanak az éles kövekkel, a nedves, sáros utakkal, a meredek lejtőkkel és a kátyúkkal, illetve nagy nyomatékot igénylő helyzetekkel is(például a hidrosztatikus hajtású járművek kormányzott kerekeinek abroncsai).

Az új OMNITRAC Heavy Duty jobb üzemanyag-hatékonyság és úttartás mellett,kiemelkedő húzóerőt biztosít a vegyes használatú haszongépjárművek számára a legzordabb körülmények között is.A Dura Shield technológiával készült masszív abroncsok kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak vegyes használat során és a futófelület megnyújtott hasznos élettartamát kimondottan kemény igénybevétel mellett is biztosítják. A legújabb technológia ezen abroncsok esetében azt jelenti, hogy a karkasz fizikai behatásokkal és korrózióval szembeni megnövelt ellenállóságának érdekében különleges felső övréteggel látják el őket, ami ráadásul az újrafutózhatóságot is javítja.

Elődeihez – vagyis az OMNITRAC MSS II és MSD II abroncsokhoz – képest az új gumi gyorsabban kiveti magából a köveket, jobban ellenáll a sérüléseknek és a töredezésnek, fokozott úttartást és tartósságot mutat, miközben gördülési ellenállása és üzemanyag-hatékonysága a változó jogszabályokhoz igazodva legalább ugyanolyan, ha nem jobb, mint a korábbi termékeké. A 3PMSF (három hegycsúcs és egy hópihe) jelölés a jobb téli teljesítményre utal: az új abroncs megfelel a téli abroncsokra vonatkozó egyre szigorúbb előírásoknak is.

Pótkocsiabroncsok

A kitűnő futásteljesítményű,közúton és terepen egyaránt megbízható tapadást biztosító, rendkívül ellenálló és masszív Goodyear OMNITRAC MST II 385/65R22.5 és 445/65R22.5 pótkocsiabroncsok az új OMNITRAC S és D Heavy Duty termékeket egészítik ki.

Egyre kevesebb leállás- 15%-kal több munkaóra

Az abroncsok megfelelő karbantartása és precíz, valós idejű nyomon követése alapvető fontosságú, főleg a vegyes használatú haszongépjárművek esetében tipikusnak mondható nehéz körülmények között.Az új OMNITRAC Heavy Duty termékcsalád teljesítménye a Goodyear abroncsnyomást ellenőrző TPMS szolgáltatásával még tovább javítható, így a flottakezelők magabiztosan küldhetik útjukra a járműveiket akár a távol eső, nehezen megközelíthető célállomásokra is. A fejlett telematikának és a Goodyear különleges algoritmusának köszönhetően a megoldás képes folyamatosan figyelemmel kísérni az abroncsok állapotát és azonnal figyelmezteti a felhasználót, ha a nyomás vagy a hőmérséklet kívül kerül az elfogadható tartományon. Az abroncsok így 15%-kal több munkaórát tudnak teljesíteni, és 85%-kal csökken az azokkal kapcsolatos események száma[1], vagyis egyre kevesebb a leállás, és csökkennek az ezekkel összefüggő költségek is.


Egy abroncsnak is lehet több élete

A többszörös hasznos élettartamot biztosító Multiple Life Concept révén minden abroncs újravágható és újrafutózható, így a flották az abroncsaikból valóban a lehető legtöbbet tudják kihozni, csökkentve az egy kilométerre számított költségeiket és szénlábnyomukat.

Összekapcsoltság

A közelmúltban megjelent Goodyear tehergépkocsi-abroncsokhoz hasonlóan az OMNITRAC Heavy Duty is rendelkezik rádiófrekvenciás azonosítással (RFID). Az abroncskezelési, nyomon követési rendszerek kapcsolódását az abroncsban lévő chip biztosítja. Az abroncsok oldalfalán lévő RFID-jelölés hatásosan elriasztja a tolvajokat, hiszen minden abroncs nyomon követhető.

OMNITRAC HEAVY DUTY – Méretek

Az új termékcsaládban megtalálhatók a közúti és terepkörülmények között használt legnépszerűbb méretek.

Ezt a pozitív tulajdonságot 2017-ben valós körülmények között végzett vizsgálatok igazolták. Az előny csak akkor realizálható, ha az abroncsok nyomását és hőmérsékletét folyamatosan figyelemmel kísérik, figyelembe véve a vonatkozó riasztásokat és jegyzőkönyveket. Az eredmények függenek az abroncsok használati körülményeitől, az abroncscsere gyakoriságától, a vezetési körülményektől és a megfelelő abroncskarbantartástól.

ABRONCSMÉRETTERHELÉSI indexSEBESSÉG- index3PMSF
OMNITRAC HD S12R22.5152/148Kigen
OMNITRAC HD S13R22.5156/150Kigen
OMNITRAC HD S315/80R22.5156/150Kigen
     
OMNITRAC HD D12R22.5152/148Kigen
OMNITRAC HD D13R22.5156/150Kigen
OMNITRAC HD D315/80R22.5156/150Kigen

(1) Ahol a javuló teljesítménymutatókra hivatkozunk, ott az OMNITRAC MSS II-t hasonlítjuk össze az OMNITRAC HeavyDuty S abronccsal, illetve az OMNITRAC MSD II-t az OMNITRAC HeavyDuty D-vel.
(2) A mindenkori szerződéses feltételeknek megfelelően.

————————————————————————————————————-

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.
File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − 1 =