A Giti Tire AA besorolású gumiabroncsot gyárt a VW Caddy 5-re (OE)

Rate this post

A Giti Tire gyártja az első dupla AA besorolású EU-s címkével ellátott gumiabroncsot, a GitiSynergyH2-t a VW Caddy 5 első szereléséhez, az egyik legkelendőbb kishaszon-gépjárművekre Európában.

A GitiSynergyH2 felváltja a GitiSynergyE1 és a GitiPremiumH1termékeket, melyek fontos szerepet játszottak az eredeti Giti márka 2016-os európai bevezetésénél.

A vadonatúj gumiabroncsot, amelyet 2021 márciusában dobnak az után gyártott piacra, 215/55R17 XL 98H méretben választottak első szerelésként. A GitiSynergyH2 felváltja a GitiSynergyE1 és a GitiPremiumH1 termékeket, melyek fontos szerepet játszottak az eredeti Giti márka 2016-os európai bevezetésénél.

A gumiabroncsot a Giti Tire hannoveri Európai Kutatási és Fejlesztési Központjában tervezték és gyártották. A vállalat MIRA üzemében Nagy-Britanniában, valamint a legfontosabb helyeken – Németországban és Spanyolországban tesztelték.

Ez az első európai gumiabroncs, amely AdvanZtech technológiai platformot használ, a gyártó globálisan integrált, a vállalat egészére kiterjedő K+F rendszert, amely elősegíti a speciális és fejlett technológiák megosztását és felhasználását, olyan gumiabroncsok létrehozását, amelyek javítják az általános vezetési élményt.

Az eredmény egy teljesen új fejlesztésű futófelületi keverék, amely jelentősen javítja a biztonságot nedves és száraz úton, míg az új mintázat elrendezése pontos és stabil kezelhetőséget, valamint kézzelfogható javulást biztosít az aquaplaning megelőzésében.

A futásteljesítmény a vezetési jellemzőktől függően csaknem 20%-kal javítható, míg a könnyített vázszerkezet alacsony gördülési ellenállást biztosít, ami javítja az üzemanyag-hatékonyságot.

A gumiabroncs az aggodalom nélküli biztonságra, a kényelemre, a csendre, a vezetési örömre és a zöld
hitelesítésekre fókuszál.

Stefan Fischer, a Giti Tire Europe terméktechnológiáért felelős igazgatója elmondta:

„A VW Caddy 5 OE első szereléséhez az első dupla AA besorolású EU-s címke odaítélése hatalmas szándéknyilatkozat, amely megmutatja, mire képes a vállalat a K+F és a korszerű üzemgyártási képességek szempontjából.”

„A GitiSynergyH2 nagy előrelépés. Két nagyon jó gumiabroncsot cserélünk le, ami a teljesítmény növekedését bizonyítja. Ez különösen a nedves úton készült tesztek és a futásteljesítmény potenciáljában mutatja, hogy teljesítettük a VW-csoport által kitűzött nagyon igényes célokat.”

Martin Wells, a Giti Tyres OEM Europe igazgatója hozzátette: „A Crafter első szerelése (205/70 R17 C115/113 R) után a VW Caddy 5 első szerelése a Giti másik fontos mérföld kője, és hangsúlyozza a jó együttműködést a Volkswagen haszongépjárművek esetében.”

_________________________________

ALCAR Ügyfélszolgálat és TPMS szenzor tanácsadás:
06 1 430 6700, info@alcar.hu

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat itt tudod megjelölni >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 1 =