Megalakult a „Yokohama Off-Highway Tires”

Rate this post

A Yokohama Rubber Co., Ltd. bejelentette, hogy különböző gumiabroncs üzletágait egyetlen szervezetbe tömöríti Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) néven.

Megalakult a „Yokohama Off-Highway Tires” Logo

Ez magában foglalja a Yokohama világszerte megtalálható terep-gumiabroncs (off-the-road, OTR) vállalkozásait és a Yokohama által négy évvel ezelőtt megvásárolt Alliance Tire Group (ATG) olyan jó ismert gumiabroncs márkáit, mint az Alliance, a Galaxy és a Primex.

A Yokohama Off-Highway Tires vállalat a mai napon új vállalati arculattal és logóval jelent meg

A Yokohama 100 évnél is régebbre visszanyúló örökségére építenek, miközben hangsúlyozzák a szervezet saját terét a terepjáró gumiabroncs szegmensben. Ennek eredményeként a jelenlegi ATG-védjegy 2021. január 1-jétől az egész világon megszűnik.

A csoport vizuális arculatában bekövetkező fent említett változással a www.atgtire.com honlap áttelepül a www.yokohama-oht.com honlapra. Hasonló változások történnek az alkalmazások esetében is, amelyek a Google és az Apple alkalmazásáruházaiban állnak majd rendelkezésre. Az
új arculat a 2021. év során minden kommunikációban, illetve minden digitális és nyomtatott platformon megjelenik.

A vállalat igazgatója, Nitin Mantri elmondása szerint:

„Az off-highway üzletágak korábban bejelentett összevonását a Yokohama Off-Highway Tires új arculata nagy mértékben erősíti szerte a világon. Ez a Yokohama márka értékének és a technológiai szakértelmének szorosabb integrációját fogja eredményezni az ATG alatt csoportosuló vállalatok erősségeivel – azaz a szilárd értékesítési hálózattal, a termékcsaládok változatosságával, és a költség-versenyképesség kiválóságával. A márkaépítés tükrözi sikeres
múltunkat és egyúttal befogadja az új kor értékeit. Örömünkre szolgál, hogy ezt a vállalati arculatot követőink számára bemutathatjuk az egész világon.”

A YOHT szervezet szerte a világon képviseltetni fogja magát, de vezetőségének székhelyei Tokió, Boston, Amszterdam és Mumbai lesz. Az új, egységes globális szervezet az OHT-gumiabroncsok teljes választékát fogja kínálni (köztük az Alliance, Galaxy és Primex gumiabroncsokat), a
targoncákhoz használt kisebb gumiabroncsoktól egészen a hatalmas radiális (radiális terepjáró) gumiabroncsokig. Így megfelelhet az építőipari és ipari járművek, valamint a mezőgazdasági és erdészeti gépekre vonatkozó széles körű fogyasztói igényeknek. A Yokohama Off-Highway Tires mögött ott áll a Yokohama Csoport globális terepjáró gumiabroncs-gyártó hálózata, amely négy országban található nyolc üzemből, valamint három kutatási és fejlesztési létesítményből áll Japán, India és az USA területén.

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat itt tudod megjelölni >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük