Megalakult a „Yokohama Off-Highway Tires”

Rate this post

A Yokohama Rubber Co., Ltd. bejelentette, hogy különböző gumiabroncs üzletágait egyetlen szervezetbe tömöríti Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) néven.

Megalakult a „Yokohama Off-Highway Tires” Logo

Ez magában foglalja a Yokohama világszerte megtalálható terep-gumiabroncs (off-the-road, OTR) vállalkozásait és a Yokohama által négy évvel ezelőtt megvásárolt Alliance Tire Group (ATG) olyan jó ismert gumiabroncs márkáit, mint az Alliance, a Galaxy és a Primex.

A Yokohama Off-Highway Tires vállalat a mai napon új vállalati arculattal és logóval jelent meg

A Yokohama 100 évnél is régebbre visszanyúló örökségére építenek, miközben hangsúlyozzák a szervezet saját terét a terepjáró gumiabroncs szegmensben. Ennek eredményeként a jelenlegi ATG-védjegy 2021. január 1-jétől az egész világon megszűnik.

A csoport vizuális arculatában bekövetkező fent említett változással a www.atgtire.com honlap áttelepül a www.yokohama-oht.com honlapra. Hasonló változások történnek az alkalmazások esetében is, amelyek a Google és az Apple alkalmazásáruházaiban állnak majd rendelkezésre. Az
új arculat a 2021. év során minden kommunikációban, illetve minden digitális és nyomtatott platformon megjelenik.

A vállalat igazgatója, Nitin Mantri elmondása szerint:

„Az off-highway üzletágak korábban bejelentett összevonását a Yokohama Off-Highway Tires új arculata nagy mértékben erősíti szerte a világon. Ez a Yokohama márka értékének és a technológiai szakértelmének szorosabb integrációját fogja eredményezni az ATG alatt csoportosuló vállalatok erősségeivel – azaz a szilárd értékesítési hálózattal, a termékcsaládok változatosságával, és a költség-versenyképesség kiválóságával. A márkaépítés tükrözi sikeres
múltunkat és egyúttal befogadja az új kor értékeit. Örömünkre szolgál, hogy ezt a vállalati arculatot követőink számára bemutathatjuk az egész világon.”

A YOHT szervezet szerte a világon képviseltetni fogja magát, de vezetőségének székhelyei Tokió, Boston, Amszterdam és Mumbai lesz. Az új, egységes globális szervezet az OHT-gumiabroncsok teljes választékát fogja kínálni (köztük az Alliance, Galaxy és Primex gumiabroncsokat), a
targoncákhoz használt kisebb gumiabroncsoktól egészen a hatalmas radiális (radiális terepjáró) gumiabroncsokig. Így megfelelhet az építőipari és ipari járművek, valamint a mezőgazdasági és erdészeti gépekre vonatkozó széles körű fogyasztói igényeknek. A Yokohama Off-Highway Tires mögött ott áll a Yokohama Csoport globális terepjáró gumiabroncs-gyártó hálózata, amely négy országban található nyolc üzemből, valamint három kutatási és fejlesztési létesítményből áll Japán, India és az USA területén.

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat itt tudod megjelölni >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 + tizennégy =