Kijött az Auto Bild négyévszakos gumiabroncs tesztje

Rate this post

Az Auto Bild vezető német autós magazin sorozatban immár másodszor hozta ki győztesnek a Goodyeart a négyévszakos gumiabroncsok tesztjén

Az Auto Bild vezető német autós magazin sorozatban immár másodszor hozta ki győztesnek a Goodyeart a négy évszakos abroncsok tesztjén, a piac legjobbjaként elismerve 2021-ben a gyártó négy évszakos abroncscsaládját.

„Kimagasló teljesítmény mindenfajta időjárási körülmények között, dinamikus vezethetőség, rövid fékút, nagyon jó vízen való felúszás elleni védelem, kiemelkedő futásteljesítmény”

– foglalta össze a gumipiac legalaposabb tesztjeiről híres Auto Bild a négyévszakos gumiabroncsok piacán veteránnak számító Goodyear gumijának erősségeit. (Auto Bild magazin, 42-2021-es szám)

Vector 4Seasons Gen-3

A Goodyear négyévszakos portfóliójának fő terméke a Vector 4Seasons Gen-3, amelyet az Auto Bild 2020-ban és 2021-ben egyaránt győztesnek választott a négyévszakos gumiabroncsok átfogó tesztjén. (Auto Bild magazin, 39-2020-as és 39-2021-es szám) A magazin idén 225/50 R17 méretben tesztelte a mintázatokat, 32 – kereskedelmi forgalomban vásárolt – gumiabroncsból 16 teljesítette a fékútra vonatkozó minimális elvárást, közülük pedig 2 kapott jó, 2 pedig példás minősítést – az egyik a tesztgyőztes Goodyear.

A német magazin tavaly szintén a Goodyeart hozta ki győztesnek (Auto Bild magazin, 41-2020-es szám)

Vagyis a Vector 4Seasons Gen-3 immár két egymást követő évben veretlen. A legjobb öt gumiabroncs közül idén a Goodyear érte el a legmagasabb pontszámot a futásteljesítmény-teszten, és egyetlen gumiabroncsként kapta meg minden kategóriában a legmagasabb szintű, „zöld” fokozatot. Ezzel elnyerte az Auto Bild „vorbildlich”, azaz példás minősítését.

A Goodyear nagy múltra tekinthet vissza a termékkategóriában

A négyévszakos gumiabroncs a márka találmánya volt 1985-ben, a Goodyear Vector család első változata volt az első ilyen gumi. A gyártó azóta tökéletesítette az egész évben – napsütésben, esőben és hóban – egyaránt jól teljesítő abroncs receptjét. Az utóbbi években a Goodyear bármely más márkánál több teszten győzedelmeskedett (16 vezető, független európai abroncsmagazin 41tesztje alapján, amelyeket 2013 novembere és 2020 szeptembere között végeztek. A számítások azon tesztek számán alapulnak, amelyekben a Goodyear győzedelmeskedett a négyévszakos kategóriában, az összes vizsgált versenytárssal szemben.) a négyévszakos mezőnyben.

Szerszám Generál Kft. 2113 Erdőkertes, Losonci u. 17. 06703816087, 0628612450. generalgumi@generalgumi.hu
Szerszám Generál Kft. 2113 Erdőkertes, Losonci u. 17. 06703816087, 0628612450. generalgumi@generalgumi.hu

Laurent Colantonio, a Goodyear EMEA-régió regionális műszaki igazgatója kifejtette:

„Büszkék vagyunk arra, hogy a tesztelők az Auto Bild magazinnál sorozatban immár másodszor a Goodyear termékét találják az év legjobb négyévszakos gumiabroncsának. Az elismerés igazolja a Vector portfólióba fektetett fejlesztési munkánkat, aminek  eredménye a mintázat jelenlegi verziója, a Vector 4Seasons Gen-3. Továbbra is dolgozunk a négy évszakos technológia fejlesztésén, hogy megtarthassuk vezető pozíciónkat az abroncspiac eme növekvő szegmensében.”

_______________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − 5 =