Hankook Dynapro HPX

Rate this post
25 éves a GumiPiac MagazinFile Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
Telefon: 305620602.
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Debütált a Hankook terepjárókhoz és négykerék-meghajtású járművekhez tervezett nyári gumiabroncsa a Dynapro HPX

A közúti használatra fejlesztett Hankook Dynapro HPX hosszú élettartammal, rendkívüli biztonsággal és kényelemmel emeli a vezetés élményét.

  • A közúti használatra fejlesztett Dynapro HPX hosszú élettartammal, rendkívüli biztonsággal és kényelemmel emeli a vezetés élményét.
  • Az új modell 16 és 19 colos  kivitel közötti méretekben kapható.

Sokoldalú, szívós, kifejezetten terepjárókra és négykerék-meghatású járművekre fejlesztett abroncsot mutatott be a Hankook. A Dynapro HPX modell a piacon új mércét állít a biztonság, kényelem és tartósság terén.

A Dynapro HPX kategóriájában egyedülálló minőséget képvisel egyenletes kopásával és hosszú élettartamával. A Hankook újonnan kifejlesztett anyagkeverékének és a megnövelt érintkezési felületnek köszönhetően az abroncs egyenletesen oszlatja el az érintkezési nyomást, miközben megnövelt tapadást biztosít fékezéskor és kanyarodáskor a nedves utakon is. A fő futófelületre helyezett új, 3D GripControl-barázdák terhelés alatt megtartják formájukat, ezzel is hozzájárulva az optimális tapadáshoz. A Dynapro HPX erősségei különösen a nedves utakon mutatkoznak meg: elődjéhez, a Dynapro HP2 modellhez képest akár 15 százalékkal rövidebb féktávot biztosít a vizes felületeken, valamint akár 7 százalékkal jobb kezelhetőséget.

Csökkentett zaj a nagyobb kényelemért

A Dynapro HPX új futófelületi kialakításának köszönhetően a barázdák belsejében alkalmazott „knurling” technológia csökkenti a gördülési zajt és anélkül szűkíti a levegő útját a barázdák között, hogy korlátozná az abroncs egyéb funkcióit. A csendesebb vezetési élményt a külső futófelületi blokkok optimalizálása is elősegíti.

„Gumiabroncs-családunk legújabb tagját, a Dynapro HPX modellt kifejezetten a terepjárók és a négykerék-meghajtású járművek sokoldalúságát figyelembe véve terveztük. Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan gumiabroncsot kínálunk ügyfeleinknek, amely a kényelem és a biztonság kompromisszuma nélkül biztosít kiemelkedően hosszú élettartamot”

– nyilatkozta Sanghoon Lee, a Hankook Tire Europe elnöke.

A Dynapro HPX modell az európai és észak-amerikai piacok igényeire szabva megbízható teljesítményt nyújt kedvezőtlen időjárási körülmények között is. A júniustól Magyarországon is elérhető gumiabroncs 16 és 19 col közötti méretekben kapható.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A Kőhegyi Gumiszervíz büszkén mutatja be a Good Year mezőgazdasági gumikat, amelyeket kizárólagosan forgalmazunk Magyarországon

Kőhegyi Gumiszervíz – Csatlakozzon hozzánk!

A Kőhegyi Gumiszervíz büszkén mutatja be a Good Year mezőgazdasági gumikat, amelyeket kizárólagosan forgalmazunk Magyarországon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 + kettő =