SangHoon Lee a Hankook Tire Europe új elnöke

Rate this post

A Hankook Tire Europe új irányvonalat tűzött ki maga elé az új évtizedre. SangHoon Leet nevezte ki az európai központ operatív igazgatójának és elnökének.

A Hankook Lee Sang Hoon-t (53) nevezte ki európai központja vezetőjének, így 2020 januárjától az ő vezetésével zajlanak az operatív feladatok az európai és a FÁK-régióban.

Az abroncsgyártó számára Európa az egyik legfontosabb piac. SangHoon Lee korábban a rohamosan növekedő kínai piacon vezette a vállalatot. Lee 2020 januárjában vette át a pozíciót Kim Han-Juntól, akire új feladatok várnak a Hankook Tire & Technology Groupon belül.

A Hankook SangHoon Lee-t (53) nevezte ki európai központja vezetőjének, így 2020 januárjától az ő vezetésével zajlanak az operatív feladatok az európai és a FÁK-régióban.

Szerszám Generál Kft. 2113 Erdőkertes, Losonci u. 17. 06703816087, 0628612450. palatka.arpad@hotmail.com
Szerszám Generál Kft. 2113 Erdőkertes, Losonci u. 17. 06703816087, 0628612450. palatka.arpad@hotmail.com

Komoly nemzetközi vezetői tapasztalattal rendelkezik. Korábban a Hankook Tire China operatív igazgatójaként dolgozott, azt megelőzően pedig az értékesítési alelnök volt. 2011-től Sanghajban a kínai központ stratégia osztályát vezette. Komoly szerepe volt abban, hogy a Hankook növelni tudta a piaci részesedését Kínában. SangHoon Lee már 1993 óta a vállalat alkalmazottja. Tanulmányait a szöuli Csungang Egyetem közigazgatási karán végezte.

„Nagy örömmel készülök új feladataimra a Hankook európai központjában” – nyilatkozta SangHoon Lee. „Az autóipar nagy hagyománnyal rendelkezik Európában, ez az egyik legfontosabb piacunk, így a legfőbb feladatom a vállalatunk innovatív erejének további erősítése és a digitalizáció felgyorsítása lesz.”

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − 14 =