Legfrissebb hírek

Bemutatkozó: www.okoautomoso.hu

Rate this post

A General Vapeur 1973 óta, azon első cégek egyike volt a világon, mai napig piacvezető szerepet tölt be, akik telített száraz gőzt javasoltak tisztításhoz és fertőtlenítéshez.

 

100%-ban saját gyártású forgalmazott termékek.

Meniki termékek: egészségügy, élelmiszeripar, étterem és felszolgálás, szállodai vendéglátás, oktatás, sport, spa, ingatlanok, borászat, üdítőital és ásványvíz palackozás ,környezetvédelem, és nem utolsó sorban az ipari termelés területén jelen van  a világon mindenhol.

Sikerre építve.

Új elképzelésekkel közelítjük meg a jövőt a telített száraz gőz  bevezetésével, amely  piacvezető tisztítási eljárás. (fertőtlenítés és sterilizálás)

A zöld-technológia nem csupán egy felirat a névjegykártyánkon, hanem a kutatásaink állandó fókuszpontja, amellyel biztosítjuk élővilágunk természetes forrásainak védelmét és erkölcsi irányelveink fenntartását.

Környezetvédelmi előnyök:

  • megóvja a vizet mivel csökkenti a hulladékot és szennyeződést
  • fenntart egy környezetvédelmileg semleges munkahelyet
  • csökkenti a vegyi ártalmatlanítást
  • megelőzi a talajvíz szennyezést
  • segít a tisztaság fenntartásában
  • vegyi csomagolást minimálisra csökkenti
  • csökkenti a szennyező termékek mértékét talajterhelésben
  • alacsonyabb szén lábnyoma a vegytisztító termékeknek
  • Az eredmény a megfelelő dolgot valósítsa meg  üzlete és környezete számára

Elpusztítja a mikrobákat , baktériumokat , kullancsokat, poloskákat, atkákat ,bolhákat.

Meghosszabbított időszakos használattal, idővel, a baktériumok és vírusok ellenállóvá válnak a vegyi anyagokkal szemben.

A kórokozók nem ellenállóak a hősokkal működő gőztisztítással szemben. Kutatások kimutatták, hogy Menikini telített száraz gőz eljárás eltávolítja a baktériumok, gombák, penész 99%át láthatóan bármilyen felületről.

Ellentétben más tisztítási módszerekkel, a gőz képes bejutni minden felszín repedéseibe és hasadékba. A rendszeres gőztisztítással a kórokozók képtelenné válnak az immunitás kifejlesztésére a hősokkal szemben.

A víz hiánya, a gyors száradása a tisztított felületnek és a csökkentett vegyszerhasználat összességében segítenek fenntartani az optimális egészségügyi körülményeket.

“Made in Italy”

A Menikini számára a “Made in Italy” cím a kizárólag legmagasabb minőségű anyagok használatát jelenti, valamint azt, hogy a terméket teljes egészében Olaszországban készítik, a tervezéstől és fejlesztéstől a termék felépítéséig, teszteléséig és az eladásig.

Zöld gőz.

Köszönhetően egy innovative forralórendszernek, száraz, telített gőz hozható létre, amelyet 140 és 185°C közötti hőmérsékleten és 6 és 10 bar nyomás között működtetünk , a legnagyobb hatásfokú tisztításhoz.A tisztítás azonban ne a környezet rovására végezzük A szennyezés és a talajterhelés világméretű probléma. Mindannyiunk kötelessége a megoldások keresése, mint például olyan alkalmazásokba történő beruházás, amelyek drámaian csökkentik a vízfelhasználást és minimálisra csökkentik a szennyező tisztítószereket.

Úgy is mondhatjuk, hogy a telített száraz gőz olyan egyszerű gőz, amelyet magas hőfokra hevítünk, általában magasabb mint 140°C. ezen a hőmérsékleten ragyogó fertőtlenítő és mély tisztító tulajdonságai vannak a gőznek. mi több, ökológiai előnyöket is jelent mint a drasztikus víz és mosószer fogyasztás csökkentése.

Ez a 100%-ban környezetbarát autómosó és tisztító technológia csupán 4 liter vizet fogyaszt autónként. A hagyományos autómosókban ugyanerre 190-200 liter vizet is felhasználnak.

Ha olyan problémával küzdünk, amely a fertőtlenítéssel és tisztással kapcsolatos egyszerű vagy összetett felületek esetében, a telített száraz gőz erőteljes eszközt jelent , mivel kombinálja a hőmérséklet, páratartalom és nyomás természetes erejét.

 

További információk:

Sárga Zoltán: 06/30-230-97-37

www.okoautomoso.hu

Ezt olvasta már?

Continental ContiAttack SM 2Continental

Az új ContiAttack SM 2: Erős futásteljesítmény és teljesítmény közúti és versenypályán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 − 13 =