A Goodyear Dunlop Tires Germany megkapta a Nissan minőségi tanúsítványát

Rate this post

A Nissan Europe beszállítói minőséggel kapcsolatos éves szemináriuma keretében az autógyártó beszerzési részlegének képviselői elismerték a Goodyear Dunlop „kiváló teljesítményét az autóipari alkatrészek Nissan számára történő beszállításában”.

A Nissan beszerzési részlege – mely a beszállítók értékelése során számos tényezőt tekintetbe vesz, így például a teljesítést, a költségeket és váratlan eseményeket – nagyon pozitív értékelést adott a Goodyearről. Nagyra értékelték a Goodyear teljesítményét a 2016-os évre vonatkozóan, köszönhetően a termelési folyamat modellen (Production Process Model) keresztül elért kiváló eredményeknek is: az év folyamán egyetlen probléma sem merült fel a Nissan számára.

Az átadó ünnepségre szeptemberben került sor Spanyolországban, a Nissan barcelonai márkaközpontjában. Nick Harley, a Goodyear OE fogyasztókért felelősEMEA régiós ügyvezetője így kommentálta az eseményt: „A Nissanelismerése nagy megtiszteltetésa Goodyear és projektcsapataiszámára. A kitüntetés igazolja mindennapos,komoly elkötelezettségünket arra vonatkozóan, hogy a Nissan számára ne csak a termékek, de a szolgáltatások tekintetében is kiváló minőséget biztosítsunk.”

Ahogyan a Nissan a szemináriumon kifejtette, a Goodyear Dunlop a minőségi tanúsítványt „az autóipari alkatrészek beszállításában nyújtott kiváló teljesítményével” érdemelte ki.

Ezt olvasta már?

EV Ready technológia, amely az innováció ütemét hajtja

EV Ready technológia, amely az innováció ütemét hajtja

Most, az elektromos járművek széles körű elterjedésével a Goodyear innovációjának új fejezete lendületben van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 + 20 =