Az abroncsokkal kapcsolatos meghibásodás helyreállítása átlagosan csak 140 perc

Rate this post

A legfrissebb adatok szerint a Goodyear az állásidő minimalizálása révén lehetővé teszi a flottaügyfelek költségeinek csökkentését.

Goodyear gumi gyors szerviz

2014-ben átlagosan csak 140 percet  vett igénybe egy-egy országúti meghibásodás teljes helyreállítása a Goodyear európai TruckForce hálózata számára.

Az országúti meghibásodásokra adott gyors reakció nagyobb termelékenységet, a szállítási határidők pontosabb betartását és elégedett ügyfeleket, egyszóval jövedelmező üzletet jelent. Pontosan ezt nyújtja a Goodyear a 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálatnak >>> és az Európa-szerte jelenlévő TruckForce szervizhálózatnak köszönhetően.

A 2014-ben elért 140 perces átlag egész Európára vonatkozik. A Goodyear immár 28 országban több mint 2000 TruckForce szervizszolgáltatón keresztül van jelen. Ezt az időt a 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálat központjába beérkező hívás időpontjától addig az időpontig számolják, amikor a munka befejeztével a jármű el tudja hagynia helyszínt. A tehergépkocsik esetében a menetkész állapotba hozáshoz szükséges rövid átlagidő. Azért is figyelemre méltó, mert a szolgáltatás olyan távoli, lakatlan területeket is lefed, ahol elérhető közelségben nincs segélyszolgálat. 2014-ben összesen több mint 10 200 meghibásodást állított helyre a TruckForce hálózat.

A Goodyear országúti segélyszolgálatának gyors válaszideje nagyban köszönhető a 24 órás ServiceLine speciálisan mobiltelefonra optimalizált weboldalának. Ez nem csak a probléma gyors bejelentését teszi lehetővé a járművezető számára, hanem –a GPS használatával – azt is, hogy az irányító központ hajszálpontosan meghatározhassa a jármű helyzetét akkor is, ha a járművezető nem tudja megadni a pontos helyszínt.

A 2000 európai TruckForce szervizszolgáltató mindegyike képzett személyzettel és az abroncsokkal kapcsolatos bármilyen probléma megoldásához szükséges felszereléssel büszkélkedhet. A Goodyear 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálata az év minden napján, a nap mind a 24 órájában elérhető. Meghibásodás esetén a többnyelvű irányítóközponttal való kapcsolatfelvétel után rövid időn belül elindul a legközelebbi TruckForce szervizjármű a probléma elhárítása érdekében.

A TruckForce és a 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálat is a Goodyear Fleet First abroncs-menedzsment programjának részét képezik, amelynek keretében új és újrafutózott tehergépkocsi-abroncsokat. Célorientált szolgáltatásokat és innovatív megoldásokat kínál, köztük a FleetOnlineSolutions-t, a Goodyear internetesabroncs-menedzsment rendszerét.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × öt =