Elég a teljesítményvesztésből és a növekvő fogyasztásból

Rate this post

Minden belső égésű motornak ez a sorsa: Amint jár, égési maradványok keletkeznek, amelyek lerakódnak a motor belsejében. Ezek következtében a motor lassan elveszíti teljesítményét, többet fogyaszt és nő a meghibásodás veszélye. A német olaj- és adalékspecialista LIQUI MOLY Super Diesel Additiv terméke véget vet ennek, és helyreállítja a motor eredeti teljesítményét.

A LIQUI MOLY Super Diesel Additiv visszaadja a motornak eredeti hatékonyságát

„A befecskendezők kritikusan fontos alkatrészek”, magyarázza David Kaiser, a LIQUI MOLY kutatás-fejlesztési vezetője. A befecskendezők juttatják a finoman elporlasztott dízel üzemanyagot az égési térbe. „Amennyiben lerakódások keletkeznek a befecskendezők apró nyílásain, akkor az üzemanyag már nem porlasztható el olyan finoman. Ezáltal nem ég el olyan alaposan.” Ennek következménye: A motor teljesítménye csökken, a fogyasztás nő, a káros anyag-kibocsátás romlik. Mivel kúszó folyamatról van szó, a vezető gyakran észre sem vesz semmit.

Az injektorok nagy precizitású, érzékeny alkatrészek, amelyeknek több ezer bar nyomást kell kibírniuk, és több száz, pontosan adagolt befecskendezést kell elvégezniük másodpercenként. Az égési maradványok megnehezítik a működésüket, és egy idő után tönkreteszik azokat. A befecskendezők nem olcsók, beszerelésüket szervizben kell végeztetni, ami miatt az egész még drágábbá válik.

Ez a pénz megtakarítható, ha 2000 kilométerenként egy flakon LIQUI MOLY Super Diesel Additiv adalékot öntenek az üzemanyag-tartályba. A hatóanyag leoldja a lerakódásokat a befecskendezőkről, és javítja a permetezési képet. Ezáltal a motor visszanyeri eredeti teljesítményét és fogyasztási értékeit. A Super Diesel Additiv a tisztítás mellett két további előnyt is kínál: Megnöveli a cetánszámot, ezáltal javítja a dízelüzemanyag gyulladási hajlandóságát. Továbbá védi a teljes üzemanyag-rendszert a korróziótól és a kopástól. E sokoldalúságának köszönhetően a Super Diesel Additiv védelmet nyújt a motornak akkor is, ha az üzemanyag minősége néha nem a legjobb.

„A Super Diesel Additiv rendszeres használatával lehet elérni a legjobb tisztítási teljesítményt”, így David Kaiser. „Így a motor visszanyeri eredeti értékeit – a motorteljesítmény terén éppúgy, mint a fogyasztásnál. És elkerülhetők a drága javítások.”

Hazai piacán, Németországban a LIQUI MOLY piacvezető az adalékanyagok területén.

Magyarországi LIQUI MOLY Partner:

Horváth-Autodoktor Kft.

8611 Siófok-Kiliti, Papfődi u.1
Horvàth Róbert
Tel.: 0036-84-519212
Fax: 0036084-519211

email: horvath.robert@auto-doktor.hu

www.auto-doktor.hu

www.liqui-moly.hu

www.meguin.hu 

www.black-diamond.hu

A LIQUI MOLY-ról

Több, mint 4000 termékével a LIQUI MOLY világszerte egyedülálló autókémiai választékot kínál: motorolajokat és adalékokat, zsírokat és pasztákat, spray-ket és autóápolókat, ragasztó- és tömítőanyagokat. Az 1957-ben alapított LIQUI MOLY minden fejlesztési és gyártási tevékenysége Németországban zajlik. Itt veretlen piacvezető az adalékok területén, és többször választották meg a legjobb olajmárkává. Az cég termékeit több, mint 120 országban forgalmazza, és 2017-ben 532 millió eurós árbevételt realizált.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt + 13 =