A Goodyear Ultra Grip család aranyérmet nyert

Rate this post

A Goodyear UltraGrip abroncsa kiemelkedően sikeres volt az európai téliabroncs-teszteken

A Goodyear büszkén jelenti, hogy a vállalat téli abroncsainak új generációja Európa-szerte kimagasló eredményeket ért el a téliabroncs-teszteken.A tél közeledtével az európai autósmagazinok a leggyakoribb méretekben, többféle autón kezdték meg a téli abroncsok tesztelését. A Goodyear a legjobban teljesítő abroncsmárkák közt végzett minden teszten.

A Goodyear UltraGrip téli abroncstermékcsaládját a német sajtó különösen nagyra értékelte. Az UltraGrip9 az ADAC tesztjén első helyezést ért el, külön kiemelték az abroncs nedves és havas utakon nyújtott teljesítményét és alacsony üzemanyag-fogyasztását. A teszt a különösen fontosnak számító D szegmensbe tartozó személyautók abroncsait vizsgálta (tesztautóként egy C osztályú Mercedest használtak).

A család legújabb tagja az UltraGrip Performance Gen-1, mely ebben a szezonban került piacra. Az abroncs az Auto Motor und Sport alsó-középkategóriás autók abroncsait vizsgáló tesztjén aranyérmet nyert (a tesztautó egy Volkswagen Golf volt).A lap szerzőit lenyűgözte „az abroncs egyensúlya és tapadása, mely minden felszínen érvényesült, valamint vízen felúszással kapcsolatos tulajdonságai”. Az UltraGrip Performance Gen-1 az Auto Strassenverkehr  magazinnál is első helyezést ért el, ahol dicsérték az abroncs precíz kormányozhatóságát, vízen felúszással kapcsolatos tulajdonságait és az utastérben alig hallható alacsony zajszintjét.

A brit Auto Express magazin szerzői a jelek szerint egyetértenek német kollégáikkal, hiszen az UltraGrip Performance Gen-1 hét másik abronccsal folytatott versenyben aranyérmet kapott tőlük .A Goodyear abroncsa a magazin szerint mind a négy évszakban remek teljesítményt nyújt.

Az UltaGrip család máshol is jól teljesített, így az Ultra GripPerformance Gen-1 az ACE/GTÜ  magazin,az UltraGrip 9 az Auto Zeitung , az UltraGrip SUV pedig az OFF ROAD  magazin ajánlását nyerte el.

“Nagyon örülünk, hogy a Goodyear UltraGrip termékcsaládja ilyen kiválóan teljesített az összes teszten.A Goodyear elkötelezettségének tekinti, hogy kiváló tapadást biztosítson nedves, jeges vagy havas utakon is, miközben soha nem feledkezik meg a biztonságos vezetés és fékezés követelményeiről sem, melyeknek a közelgő tél során is érvényesülniük kell, az időjárástól függetlenül. Teszteredményeink megerősítenek bennünket elhatározásunkban, hogy biztonságos utazási körülményeket teremtsünk mindenkinek, aki Goodyear abroncsokat használ. A családok Európa-szerte nyugodtan vághatnak neki a téli utaknak ezekkel a gumikkal!”– mondta Alexis Bortoluzzi, az EMEA régió lakossági gumiabroncs üzletágának marketing igazgatója.

Ezt olvasta már?

Bajusszal és focival kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Idén is telitalálat az egészség! Bajusszal és focival kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.