Legfrissebb hírek

A Goodyear Ultra Grip család aranyérmet nyert

Rate this post

A Goodyear büszkén jelenti, hogy a vállalat téli abroncsainak új generációja Európa-szerte kimagasló eredményeket ért el a téli abroncs-teszteken.

A Goodyear UltraGrip abroncsa kiemelkedően sikeres volt az európai téliabroncs-teszteken

A tél közeledtével az európai autósmagazinok a leggyakoribb méretekben, többféle autón kezdték meg a téli abroncsok tesztelését. A Goodyear a legjobban teljesítő abroncsmárkák közt végzett minden teszten.

A Goodyear UltraGrip téli abroncstermékcsaládját a német sajtó különösen nagyra értékelte. Az UltraGrip9 az ADAC tesztjén első helyezést ért el. Külön kiemelték az abroncs nedves és havas utakon nyújtott teljesítményét és alacsony üzemanyag-fogyasztását. A teszt a különösen fontosnak számító D szegmensbe tartozó személyautók abroncsait vizsgálta (tesztautóként egy C osztályú Mercedest használtak).

A család legújabb tagja az UltraGrip Performance Gen-1, mely ebben a szezonban került piacra.

Az abroncs az Auto Motor und Sport alsó-középkategóriás autók abroncsait vizsgáló tesztjén aranyérmet nyert (a tesztautó egy Volkswagen Golf volt). A lap szerzőit lenyűgözte „az abroncs egyensúlya és tapadása, mely minden felszínen érvényesült, valamint vízen felúszással kapcsolatos tulajdonságai”. Az UltraGrip Performance Gen-1 az Auto Strassenverkehr  magazinnál is első helyezést ért el. Ahol dicsérték az abroncs precíz kormányozhatóságát, vízen felúszással kapcsolatos tulajdonságait és az utastérben alig hallható alacsony zajszintjét.

A Brit Auto Express magazin szerzői a jelek szerint egyetértenek német kollégáikkal, hiszen az UltraGrip Performance Gen-1 hét másik abronccsal folytatott versenyben aranyérmet kapott tőlük .A Goodyear abroncsa a magazin szerint mind a négy évszakban remek teljesítményt nyújt.

Az UltaGrip család máshol is jól teljesített, így az Ultra GripPerformance Gen-1 az ACE/GTÜ  magazin,az UltraGrip 9 az Auto Zeitung , az UltraGrip SUV pedig az OFF ROAD  magazin ajánlását nyerte el.

“Nagyon örülünk, hogy a Goodyear UltraGrip termékcsaládja ilyen kiválóan teljesített az összes teszten. A Goodyear elkötelezettségének tekinti, hogy kiváló tapadást biztosítson nedves, jeges vagy havas utakon is, miközben soha nem feledkezik meg a biztonságos vezetés és fékezés követelményeiről sem, melyeknek a közelgő tél során is érvényesülniük kell, az időjárástól függetlenül. Teszteredményeink megerősítenek bennünket elhatározásunkban, hogy biztonságos utazási körülményeket teremtsünk mindenkinek, aki Goodyear abroncsokat használ. A családok Európa-szerte nyugodtan vághatnak neki a téli utaknak ezekkel a gumikkal!”

– mondta Alexis Bortoluzzi, az EMEA régió lakossági gumiabroncs üzletágának marketing igazgatója.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom + húsz =