A Dunlop téli teljesítményt kínál az SUV-k vezetőinek

Rate this post

A Winter Sport téli sportabroncs-kínálatból eredő tapasztalataira támaszkodva a Dunlop most az SUV-k számára kínál nagy teljesítményű téli abroncsot: ez a Dunlop Winter Sport 5 SUV. Dunlop Winter Sport 5 SUV gumiA téli teljesítmény fontos szempont az autók szerelmesei számára, amikor téli abroncsot keresnek . Az SUV értékesítések növekedésével a Dunlop úgy döntött, hogy a téli abroncsokkal kapcsolatos szakértelmét kihasználva jobb tapadást és kezelhetőséget biztosít az SUV-vezetők számára. Az új Winter Sport 5 SUV 2016 júniusától elérhető.

Jobb teljesítmény a havon az SUV-k számára
Az európai járművezetők többféleképpen tekintenek a téli körülményekre: 50%-uk számára a jeges és havas utak jelentik a legnehezebb időjárási körülményeket a vezetéshez , míg az autók szerelmeseinek 40%-a kifejezetten célja a téli körülmények közötti teljesítés. Téli abroncs vásárlása során a tapadás és a kezelhetőség kelti fel figyelmüket.

Egy másik érdekes jelenség az SUV-k és négy kerék-meghajtású járművek gyártásának erőteljes növekedése, mely a következő években várhatóan tovább fokozódik majd. Az SUV abroncsok iránt e fejleménnyel járó növekvő kereslet a Winter Sport 5 kimagasló teszteredményeivel együtt természetes igényt teremtett az SUV méretek iránt. ( A Dunlop Winter Sport 5 az AutoBild és a SportsCars tesztjeinek győztese, az Auto Motor und Sport„nagyon ajánlott” és az ACE Test„ajánlott” értékelését kapta) .

Alexis Bortoluzzi, a Goodyear Dunlop EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) régió fogyasztói marketingigazgatója így fogalmazott: „A téli körülményekhez hasonlóan az SUV-k is meghatározott jellemzőket igényelnek egy abroncstól. Az SUV-knek magasabban helyezkedik el a tömegközéppontja, emellett nehezebbek is, így az abroncsra nagyobb erők hatnak, ami nagyobb kihívást jelent a fékezés és a kezelhetőség kapcsán. Ahhoz, hogy meg lehessen őrizni az irányíthatóságot az úton, különleges jellemzők szükségesek. Ennek megfelelően mérnökeink a téllel és az SUV-kkel kapcsolatos szakértelmünk legjavát vetették be, hogy megfeleljenek e követelményeknek és vásárlóink elvárásainak. Munkájuk eredménye a fokozott tapadást és kezelhetőséget biztosító Winter Sport 5 SUV.”

A kiváló tapadás és teljesítmény sokféle téli útviszonnyalképesmegbirkózni

A Winter Sport 5 SUV kielégíti ügyfeleink legfontosabb elvárásait.

Amikor az autózás szerelmeseit megkérdezték a téli abroncsok legfontosabb előnyeiről, 89%-uk egyetértett a„nedves utakon mutatott kiváló tapadás”fontosságában, és83%-uk említette mega„vízen felcsúszással szembeni kiváló ellenállást” . A Winter Sport 5 SUV a nagyobb vízmennyiséget kiszorító, mélyebb mintaárkainak köszönhetően fokozott ellenállást tanúsít a vízen felúszással szemben.
Amikor az autózás szerelmeseit megkérdezték a téli abroncsok legfontosabb előnyeiről, 89%-uk egyetértett a „nedves utakon mutatott kiváló tapadás” fontosságában, és 83%-uk említette meg a„vízen felcsúszással szembeni kiváló ellenállást” . A Winter Sport 5 SUV a nagyobb vízmennyiséget kiszorító, mélyebb mintaárkainak köszönhetően fokozott ellenállást tanúsít a vízen felúszással szemben.

 

Az autókért rajongók 88%-a tartjaa„kiváló kanyarodást nedves utakon”az abroncs kulcsfontosságú előnyének6. Ferde, s immár a blokk széleivel párhuzamos középső mikromintaárkainak köszönhetően a Winter Sport 5 SUV kiváló oldalirányú tapadást biztosít csúszós útfelületeken,mely fokozza az árkok képességét, hogy megnyíljanak és az út felületére tapadjanak.
Az autókért rajongók 88%-a tartja a„kiváló kanyarodást nedves utakon”az abroncs kulcsfontosságú előnyének. Ferde, s immár a blokk széleivel párhuzamos középső mikro mintaárkainak köszönhetően a Winter Sport 5 SUV kiváló oldalirányú tapadást biztosít csúszós útfelületeken,mely fokozza az árkok képességét, hogy megnyíljanak és az út felületére tapadjanak.

 

Dunlop Winter Sport 5 SUV gumi
Az abroncs ugyanennyire fontos jellemzőjét, a „kiváló tapadást havas utakon” az autók szerelmeseinek 86%-a várja el . A Winter Sport 5 SUV havas utakon tanúsított jobb teljesítményét blokkjainak optimalizált száma és geometriája biztosítja, mely fokozza az abroncs merevségét, ezáltal a nyomás egyenletes eloszlását eredményezi.

A legexkluzívabb autók alapfelszerelése
A Dunlop Winter Sport kínálata már most is felszerelhető számos igényes autógyártó legexkluzívabb modelljeire, s ezen túl SUV-khez is elérhető lesz. Az abroncsokat 2016 júliusa és szeptembere között vezették be, a piac 50%-át lefedő 14 méretben

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük