Legfrissebb hírek

Baltyre – A Cordiant cég elindította teljesen új választékát

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A 2016-os évre a Cordiant cég elindította teljesen új választékát nemzetközi útviszonyok tekintetében – Cordiant Professional Széria „FL” modelljét hosszú távra (kormányzott tengelyre) és „DL” modelljét (hajtott tengelyre) az alábbi méretekben tette elérhetővé: 315/60R22.5, 315/70R22.5 és 385/55R22.5.

A hatékony Cordiant Professional széria a cég elkötelezettségével egy újabb lépést tett affelé, hogy megteremtse és kövesse a gumiabroncs piac legújabb trendjeit a szállítmányozásban. A különböző technológiákban történt fejlesztések és megoldások lehetővé tették az alacsony gördülési ellenállást. Ezzel létrehozva a legmegfelelőbb választást, azon gépjármű flottáknak, melyek a nemzetközi szállítmányozásban jeleskednek. Főleg nekik fontos az alacsony üzemanyag fogyasztás, mellyel csökkenthetik működési költségeiket.

A Cordiant Professional abroncs család a „FuelCor” technológiát alkalmazza, mely a kiváló összetételnek köszönhető. Az alapvető elemei az új gumi összetételnek az utolsó generációs polimereken és szilikán alapul. Így drasztikusan csökkentik a gördülési ellenállást, valamint az üzemanyag felhasználást működés közben.

Versenyképes előnyök az üzemanyag felhasználás során:

2014 óta az összes Cordiant Professional teherabroncs átment EC 1222/2009 teszten, melyeket független laboratóriumok végeztek. Az új prémium méretű modelleknél, úgy mint az „FL” mintázatú abroncsok esetén az üzemanyag gazdaságban („C” kategóriát ért el) nagyobb gazdasági hatékonyságra tettek szert. Az üzemanyag fogyasztást nézve egy „A” kategóriás és egy „G” kategóriás abroncs között akár 7.5% különbség is lehet. A húzó abroncs – „DL” modellnél a kombinált megoldásainkkal sikerült csökkentenünk a gördülési ellenállást („D” kategóriát ért el) és megtartanunk optimális tapadás nedves úton is.

Versenyképes előnyök az új mintázat kialakítása során:

A Cordiant abroncsok mintázatánál létrehozott különleges geometria formák megnövelik az érintkezési felületet az úttal, a gumiabroncs váll része pedig megakadályozza az egyenetlen kopást.

Az összes „FL” és „DL” abroncs szériának mintázata megkapta a „Stone-Cor” technológiát, mely megakadályozza a kavicsok és más különböző idegen tárgyak okozta sérüléséket. A fejlesztés sajátossága a mintaárokban rejtőzik, mely megnöveli a kopásállóságot és ellenállóbbá teszi a mechanikai sérülésekkel szemben.

Az új forgásirányos minta, mely „V” alakot formál, csökkenti a gördülési ellenállást és optimális vízelvezetést biztosít a nedves utakon.

A kormányzott abroncsok magas stabilitást és ellenállást mutatnak a deformáció ellen, mely a vállrészen kialakított és megtámasztott mintablokkoknak köszönhető.

A középső részen lévő változó mintamélységgel ellátott lamellaszerkezet megnöveli a tapadást és a fékerőt.

Az összes új 22.5 colos átmérőjű modellnél lehetőség adódik az utánvágásra, valamint az újrafutózásra

A Cordiant cég ezeknek a professzionális teherabroncsoknak széles választékával és innovációjival könnyen lépést tart a versenytársakkal. Az 55-ös, 60-as és 70-es szériában a Cordiant Professional széles választéka, kiegészítve a regionális felhasználásra használt teherabroncsokra, buszokra, építési területekre készült abroncsaival, több mint 40 féle megoldást jelent az összes felhasználási területre.

További részletes információkért, és partneri lehetőségekről, kérem az alábbi elérhetőségeken keressen!

Baltyre Hungary Kft.
www.baltyre.hu
sales@baltyre.hu
+36703958612
+36704138990


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × három =